2777
2789
عنوان

الرژی گندم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 12328 بازدید | 50 پست
اخه گندم یعنی همه چی  هر چیز که فکرشو بکنید از کیک و کلوچه گرفته تا ماکارانی همه چییی

آره یکی از نزدیکام سلیاک داره اون که بدتره

هیچی نمیتونه بخوره، نون هایی که میتونه بخوره هم خیلی گرونه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
نه گوشت خام که نمیخوریم😂اخه کارش تو کبابی و باید به گوشت خام دست بزنه واسه همین همیشه دستاش اگزما م ...

وای چه بد که کارش همون چیزیه که بهش حساسیت داره

خب از این دستکش پلاستیکیا دستش کنه بعد روش دستکش جراحی بپوشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره یکی از نزدیکام سلیاک داره اون که بدتره هیچی نمیتونه بخوره، نون هایی که میتونه بخوره هم خیلی گرو ...

برا بچه خیلی سخته نون همه جا هست خیلی سخته ک بهش بفهمونی همه چی برات حساسیت داره نخور

خدایا شکرت 

وای چه بد که کارش همون چیزیه که بهش حساسیت داره خب از این دستکش پلاستیکیا دستش کنه بعد روش دستکش جر ...

دقیقا منم بهش همینو گفتم!ولی میگه هر وقت مشتری میاد حوصلم نمیکشه هی ۲تا دستکش بزارم در بیارم...!خیلی بده،شبا تو خواب انقد دستاشو میخارونه😢

بردم پیش بهترین دکترا میگن شاید تا هفت سالگی خودش خوب بشه  تنها درمان فقط پرهیز

ان شاالله که خوب میشه

خودتم انقدر استرس نداشته باش خدایی نکرده یه بلایی سر همین حرص خوردنت سر خودت میاریا

برا بچه خیلی سخته نون همه جا هست خیلی سخته ک بهش بفهمونی همه چی برات حساسیت داره نخور

آره خیلی😟

دقیقا منم بهش همینو گفتم!ولی میگه هر وقت مشتری میاد حوصلم نمیکشه هی ۲تا دستکش بزارم در بیارم...!خیلی ...

اره حق داره

انشاالله زودتر خوب بشه

دخترم میرفتیم مهمونی برنج میاورن میگفت به😭

دلم اتیش میگرفتکه میبینه و نمیتونه بخوره، کوچولوام بود متوجه نمیشد توضیحم نمیشد داد☹

دوستان کسی بچش اینجور بوده ک تا سن مددسه خوب شده باشه

خواهش میکنم درخواست دوستیمو قبول کن.دختر منم این مشکلو داره.یکسالشه ولی هنوز خوب نشده.شیر خودمو میخوره.به نظرت گندم از شیر من بهش میرسه؟دکتر که گفت نه ولی احساس میکنم از طریق شیر بهش میرسه

دوستان کسی بچش اینجور بوده ک تا سن مددسه خوب شده باشه

سلام خانمی 

میشه یکم منو راهنمایی کنی؟

پسر منم به گندم آلرژی داره الان دو سال و یکماهشه

بردم دکتر آلرژی گفت مطمئنی خوب نشده تو این یکسال گفتم نه مطمئن نیستم چون هیچی ندادم بخوره

بهم گفت با ماکارونی ساده شروع کن و مقدار کم

من از مقدار کم شروع کردم ولی بعد از ۲۴ ساعت که مقدارش بیشتر شد و بچه پی پی کرد دیدم پی پیش سفته 

بلخشید راحت حرف میزنم

دکترش گفت قطع کن تا ۴۸ ساعت بعد باز شروع کن 

حالا میخوام باز شروع کنم

ولی شما بهم بگید ممکنه این سفتی نشونه آلرژی باشه ؟ یا سفتی کلا ماله خود یبوست ماکارونیه؟ آخه نمیدونم علائمش تو بچم چیه 

قبلا فقط بیقراری میکرد که تست گرفتن 

الان دکتر میگه تستش ممکنه کاذب بشه . ممنون میشم راهنماییم کنی

پسر من حتی با بخار ماکارانی گلوش میگیره خیلی خیلی شدیده تست پوستی دادید یا خونی درجش چند بود

سومی جان خوبی 

میگم ک یسوال بچتون الان بهترنشده؟؟

علایمش چیبابودکلا

دخترمن یمدته زیادپی پی میکنه پرازرشته هلی ریزسیاه 

سایقه حساست ب شیرهم داره 

ولی تنهاچیزیک زیلدمیخوره نون هست البته تست الرژی ۷ماهگی دادب گتدم حساس نبودمیگم ممکنه یهوبی شده باشه 

وخدایی که بشدت کافیست