2777
2789
عنوان

الرژی گندم بچه

12328 بازدید | 50 پست

پسرم شش سالشه از سه ماهگی با خوردن سرلاک گندم انافیلاکسی شد فهمیدیم الرژی داره از همون موقع پرهیز شدید شد تو این‌ شش سال حتی سر سوزنی گندم نخورده خیلی خیلی رعایت میکنیم اما چند ماه پیش بردمش تست خونی گندم تو مرکز طبی کودکان‌اما بازم شدت و درجش همون شیش بود یعنی مثل از مایش ۹ ماهگیش   یعنی اصلا تو این چن سال تغییری نکرده 

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها چون سلیاک اگه باشه حتی بوی نون گندم هم نباید بهش بخوره، باید نون مخصوص براش بخری

پیش یه دکتر متخصص خوب ببرش، اینایی که آلرژی دارن معمولا تنها راهش پرهیزه، داروی قطعی نداره

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

انشاالله که خوب میشه عزیزم

ما اینجا اطلاعات کافی نداریم پیش یه دکتر خوب ببرش

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
دختر منم به برنج حساسیت داشت و اگزما میکرد دست و پاهاش ولی بعد چندماه خوب شد! ولی بعضیا خوب نمیشن!ش ...

خب مگه شما گوشت خام میخورین؟ حساسیتش چه مشکلی ایجاد کرده؟

یعنی حتی به گوشت هم نباید دست بزنه؟

خب مگه شما گوشت خام میخورین؟ حساسیتش چه مشکلی ایجاد کرده؟ یعنی حتی به گوشت هم نباید دست بزنه؟

نه گوشت خام که نمیخوریم😂اخه کارش تو کبابی و باید به گوشت خام دست بزنه واسه همین همیشه دستاش اگزما میکنه!دستکشم میزاره که جدیدا به پودری که داخل دستکش لاتکس هستم حسایت گرفته😑

انشاالله که خوب میشه عزیزم ما اینجا اطلاعات کافی نداریم پیش یه دکتر خوب ببرش

بردم پیش بهترین دکترا میگن شاید تا هفت سالگی خودش خوب بشه  تنها درمان فقط پرهیز

خدایا شکرت