2777
2789
عنوان

مثبت شدن بیبی چک😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 63 پست
[QUOTE=62605268]تو خوشحالیت منم دعا کن علائمو اینا نداری؟ علائم هم ک متورم شدن سینه یکی دوروزه...سم ...

ببخشیدمنم نفخ خیلی دارم بدنمم خیلی تب داره داغه بدنم بعدشم ترشحمم زیادشده شدیدپنج روزپیش بایدپریودمیشدم نشدم هنوز به نظرتون علائم بارداری هست؟

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشیدمنم نفخ خیلی دارم بدنمم خیلی تب داره داغه بدنم بعدشم ترشحمم زیادشده شدیدپنج روزپیش بایدپریودمی ...

وا چرا تست نزدی دخترررررر؟؟؟؟

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
اره گلم طبیعی میخوای 

ن یکی مث منو تو ک طاقت نیووردیم از 5 روز قبل از موعد تست زدیم ن یکی مث این خانووووم اینقد صبوووود

وا چرا تست نزدی دخترررررر؟؟؟؟

راستش دوست داشتیم دوقلوبشه دکتربهم کلومیفن دادچون ژنشم دارم اینماه۲۹خردادبایدپریودمیشدم میخواستم قرص بخورم بعدش اقدام داسته باشیم ولی پریودنشدم اصلا الانم ۵روزمیگذره یه مدته نفخم خیلیه بدنمم انقدرررداغه حد نداره بلتدم میشم سرم گیج میره ترشحاتمم خییییلی شده انگارقسمت نبودقرصروبخورم حالانمیدونم یکم دیگه صبرکنم یابی بی بزنم

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
راستش دوست داشتیم دوقلوبشه دکتربهم کلومیفن دادچون ژنشم دارم اینماه۲۹خردادبایدپریودمیشدم میخواستم قرص ...

دختر خوب از 5 روز قبل از پریود تست مشخص میکنه توووو ک 5 روزم گذشتهههه...ایشالا ک بارداری علائمشو داری فردا تست بزن خبرمون کن😍

دختر خوب از 5 روز قبل از پریود تست مشخص میکنه توووو ک 5 روزم گذشتهههه...ایشالا ک بارداری علائمشو دار ...

حتماااااخبرشوبهتون میدم عزیزم.مرسی ازراهنماییت ایشالاشماهم بارداری خوبی داشته باشین😍

مبارک باششه گلم 

مامنتظرا یادت نره 😘

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

مبارک باسه مامانی

عزیزم منم با لتروزول باردار شدم دکترم گفت تو درمان دارویی با قرصایی مثل این احتمال چندقلوزایی صفره و احتمال دوقلوزایی ۷-۸ درصده

البته شاید ژنشو داشته باشین

انشاالله نی نیتو سالم بغل کنی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

عزیزم مبارکه منم از ۶ روز قبل همینجور هاله انداخت روز موعدمم دقیقا همینطور پررنگ شد ولی  مال من که دوقلو نیس 😊 دوقلو بودنش به رنگ بی بی چک ربط نداره ولی اگه دوس داری دوقلو باشه انشالله که قسمتت شده باشه و یه سلامتی بیان بغلت😍

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍

به به عزیزدلم تبریک میگم ..  😍😍چند ماه  اقدام بودی گلم..؟ برای ما منتظرا هم تو این لحظه های قشنگت دعا کن عزیزم..  😘😘

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢