2777
2789

سلام

این تاپیک رو فقط به خاطر این زدم که بدون خداحافظی از یه سری دوستانم نرفته باشم

بیشتر از یه ساله که عضو اینجام و خیلی قبلتر از اون خواننده خاموش بودم اما دیگه توانی برای تحمل و برخورد محترمانه با کسایی که به ملیتم توهین میکنن ندارم

تو سال 2018 که آدما ادعای فرهنگ و شعورشون گوش همرو کر میکنه این حجم نژاد پرستی واقعا زنندس

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

هر وقت تو این سایت اسم افغان اومد یه عده اومدن شروع کردن مستقیم و غیر مستقیم به توهین کردن حرفهایی که همون لحظه که چشمم میخورد صدای شکستن قلبمو میشنیدم

ما افغانها نزدیک 40 ساله که مهاجر ایران شدیم و هیییچ تاکید میکنم هیییچ نوع حقوق شهروندی نداریم

ما تو این کشور بیمه درمان بیمه کار وام حق درس خوندن حق سند زدن خونه ماشین و حتی سیم کارت ایرانسل هم نداریم

خدمات درمانی مون تماما آزاد حساب میشه برای مدرسه رفتن اول سال پول پرداخت میکنیم و بابت کارت های شناسایی بدون اعتبارمون هر سه ماه مبلغ هنگفتی به دولت میدیم

نا گفته نماند که دولت ایران بابت هر تبعه افغان مقدار معین از سازمان ملل پول دریافت میکنه

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

مردامون سخت ترین  کارها رو با کمترین حقوق انجام دادن  چراکه کارفرما برای فرار از بیمه کردن کارگرها و ارائه نکردن سنوات کار و پرداخت نصف حق کارگر کارگر افغان استخدام میکنه

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانومایی زیادی تو سایت هستن که واقعا گلن منم اوقات  زیادی اینجا بودم و میشه گفت زندگی کردم اما گویا ما هیچوقت جایی تو این جامعه چه واقعی و چه مجازی  نخواهیم داشت درخواست حذف یه سری تاپیکامو دادم حذف که شد کار بری مو میبندم

اگه. خوبی بدی دیدین لطفا حلال  کنین 🌹

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

عزیزم ناراحت نباش اینجا هرکس ی فکر و عقیده ای داره برات مهم نباشه عادته یسریا انگ دروغ گفتن و ... بهم میچسبونن نمیفهمن درسته مجازیه اما دل انسان و گاهی حرفاشون واقعا میشکنه 

بیخیال 

نژاد پرستی تو این دوره دیگه واقعا زشته

حالا تو نرو

بمون

ایرانیا به خودشونم توهین میکنن

با تحقیر میگن فلانی شهرستانیه

فلانی دهاتیه

پایین شهریه

سیاهه

زشته و ....

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
هر وقت تو این سایت اسم افغان اومد یه عده اومدن شروع کردن مستقیم و غیر مستقیم به توهین کردن حرفهایی ک ...

عزیزم من با افغان یا هر ملیتی باشی کاری ندارم ولی اینکه میگی پول هنگفت میدین و اینا خب اگه راضی نیستی اینجا نمون 

ما ایرانی ها هم وقتی کشور های خارج بریم همه مخارج ازاد حساب میشه 

اتفاقا بمون و ثابت کن که اشتباه میکنن و جمع میبندن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

عزیزم دیگه باید بابی شعوری بعضی ادماکنار اومد چ دنیای حقیقی چ مجازی ..خودتو ب خاط ی مشت بی ارزش ناراحت نکن .حالا انگار خودشون چ تحفه هویی ان ..

واقعا ادب بعضی کاربرا تو سایت زی صفره ..ی حرفایی میرنن خارج از ادب و شعور و فرهنگ😷

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤