2777
2789
عنوان

به نظرتون این اتفاق بد مقصرش کیه

157 بازدید | 20 پست

من افتادم پیشونی ام بخیه خورد خیلی نگران جاش هستم

شبی که افتادم قبلش با مادرم رفته بودم ارایشگاه اونجا ارایشگره زد خیلی کوتاه کرد مادرم همش غر میزد که چرا میری ارایشگاه موهات خراب میکنن کل بازار تا خونه غر زد حتی جلوی مغازه داز زد توی دستم. یک مسئله ای در مورد دانشگاه هم گفت

بعد رفت حموم حوله نبرد اومد بیرون حموم پر از اب کرده بود راهرو رو

بعد گفت تو بیار حوله

منم رفتم حوله بهش بدم نمیدونستم راهرو حموم خیس شده تاریک هم بود کمی شی هم بود ندیدم آب رو سر خوردم افتادم

حالا همش میگم ای کاش حوله به خودش میبرد

یا من حوله رو نیمبردم در حموم بهش بدم میزاشتمش روی مبل

خودت مقصری

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب میشه جای بخیه انقد حرص نزن

اولاش برای همه فرورفتگی داره پماد ترمیم ک بزنی خوب میشه ولی زمان میبره صبور باش

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

چرامامانت میبرتت آرایشگاه؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

خوب میشه جای بخیه انقد حرص نزن اولاش برای همه فرورفتگی داره پماد ترمیم ک بزنی خوب میشه ولی زمان میبر ...

الان یک هفته گذشته از کشیدن بخیه دیگه فرو رفته نیست همون دو سانت خط هست

وسواس فکری داری چندین بار تاحالا تاپیکاتو دیدم برو پیش مشاور

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

خیلی حساسی

نه عجولی

نه دست و پا چلفتی

برای همه پیش میاد که بخورم زمین یا هر چیزی

جای زخم هم درست میشه نهایت برو دکتر زیبایی

روی اعتماد به نفست کار کن وگرنه با این فرمون خودتو داغون میکنی و ایندتو

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان یک هفته گذشته از کشیدن بخیه دیگه فرو رفته نیست همون دو سانت خط هست

خب پس بهتر پس عمقی نبوده ک زود خوب شده خط هم به مرور ارمیم میشه

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️