لذتی که تو مامانِ یه دختر بودن هست👩👧،تو هیچی نیست✋تیکرتولد پرنسس کوچولوی من 💋هانا💋منباید به وزن قبلم برسم💪۶۳👍🏻امروز ۲۴ بهمن وزن فعلی ۵۲...وزن هدف👈۶۳❤من میتونمممم💪💪💪
لذتی که تو مامانِ یه دختر بودن هست👩👧،تو هیچی نیست✋تیکرتولد پرنسس کوچولوی من 💋هانا💋منباید به وزن قبلم برسم💪۶۳👍🏻امروز ۲۴ بهمن وزن فعلی ۵۲...وزن هدف👈۶۳❤من میتونمممم💪💪💪
اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...
خداروشکر همه مثل من فک کردن امضای نی نی سایت و میکه😆😆😆
فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40