2777
2789
عنوان

کنکور دارم فردا خوابم نمیبره

263 بازدید | 32 پست

همیشه دانش اموز زرنگ کلاس بودم بی اغراق یا حداقل جز دو سه تای اول بودم نهم تیزهوشان قبول نشدم فکر کردم آخرین شکست زندگیمه اما نمونه قبول شدم و با هزار بدبختی دبیرستانو پشت سر گذاشتم سال اخر رفتم غيرانتفاعي و بدترین اشتباه زندگیمو کردم و شرایطم یه طوری بود که چیزی نخوندم حتی امتحانامم خراب کردم واسه جنوبیام که یه هفته وقت بود کلا و چیزی نخوندم و هیچ امیدی به قبولی ندارم اما خوابم نمیبره اصلا دلم میخواد فردا رو کلا از زندگیم حذف کنم یا خودکشی کنمو و این بازی تموم شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام کنکور بدم و فقط زیست تا حدودی خوندم بقیه هیچی ولی استرس دارم و از اجبار فقط میخوام کنکور بدم ولی خب استرس به جز بدتر کردن شرایط هیچ فایده ای نداره سعی کن بخوابی بنظرم بهترین راهه

عزیزم از فردا روزای خوشگلی تو زندگیت شروع میشه

از فردا تاااااااا اعلام نتایج میتونی خوش بگذرونی هر وقت بخوای بخوابی هر وقت بخوای بیدار شی بدون عذاب وجدان گوشی دست بگیری

توکان به خدا باشه منم سال آخر زیاد تلاش نکردم ولی قبول شدم

فردا فقط هر چی کاملااااا مطمئینی رو بزن اصلا شک دارم نزن

ان شاالله قبول میشی 🥹🥰

من دلم روشنه

میگذره

میفهممت

ولی میگذره

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿