2777
2789

افرین

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

تو خوب میکنی ادامه بده اونا هنوز عقبن

مینیمالیست یعنی چی؟ «دقت کردی وقتی محیط اطرافمون خلوت تر و مرتب تر باشه، چقدر ذهنمون آرومتر میشه؟ انگار فضای بیشتری برای نفس کشیدن پیدا میکنیم. مینیمالیسم یعنی داشتن «کمتر» برای تجربه کردن «بیشتر» یعنی کمتر درگیر مادیات باشیم تا بتونیم بیشتر در تجربه های زندگی غرق بشیم» اگه تو هم به سبک مینیمالیسم علاقه داری با تاپیک من همراه شو 🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عاقلی دیگه

غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن

تو فکرت درست اون ها رو رها کن چون اخرش پوچ

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

خب واقعا من فکر میکنم کار تو درست تره

این چیزا منم تجربه کردم فقط وقت تلف کردنه

امثال تو موفق میشن و پول خوبی بدست میارن

کار درستو تو میکنی

وگرنه شوهر کردن که قرون نمی ارزه تو این سختی این دوره

دارم پیر میشم

پیر شدن به مراتب بالاتر که عمرشونو هدر نکست و اکس کنن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌