2777
2789
نونا در زبان کره ای میشه خواهر بزرگتر ، من همش اسم کاربریت میدیدم فک میکردم بخاطر این گذاشتی

خخخ

نه واقعا نونا اسم هستش

پروفایل خودمم از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی ، زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد خـــــلاص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ نه واقعا نونا اسم هستش

خیلی قشنگه

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

قرار بود نگار ، بهار ، پرنیا باشم خداروشکر باران شدم

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

داییم عاشق یه دختری شد اما جرات نکرد بره خواستگاریش فقط ازدور نگاهش میکرد تاشوهر کرد.داییم اومد شهر ...

هم اسمیم✨🌷

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

بی نظیر 😭😂😂😂😂😂وای ببخشید خیلی خندیدم آخه مرد چرا بی نظیر😭😂😂

😂😂😂اون موقع نمیدونم ی زنی بوده رئیس جمهور چیه ی کشوری بوده از رو اون میخواسته بذاره😂🤦🏻♀️

🤎🧸