2777
2789
عنوان

بچه آوردن گربه

439 بازدید | 34 پست

من تو یه اتاق منتهی به حیاط درس میخوندم ، یه گربه که همیشه بهش غذا میدیم اومد پیشم تو اتاق به عالمه نازش کردم ، قربون صدقش رفتم چند دقیقه بعد دیدم سه تا بچه دنیا آورده

این که کنار من بچه دنیا آورده میتونم به ف ال نیک بگیرم ؟ چون اون لحظه خیلی استرس برای یه موضوعی داشتم همزمان باهم شد جوری که حالم خوب شد دیدم بچه آورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم الان درس و گربه رو چه جوری میخوای برسونی؟؟گربه به ادم وابسته بشه خیلی سختش میشه نمیتونه ا ...

وای خدایا

چرا نتونه ؟

خودشون مامان دارن

حالا ایشون یه مواظبت و رسیدگی کوچیک میکنه

سخت نیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

سلام عزیزم الان درس و گربه رو چه جوری میخوای برسونی؟؟گربه به ادم وابسته بشه خیلی سختش میشه نمیتونه ا ...

مشکلی نیست پدر و مادر و خواهرمم هستن که کمک کنند ، بعد حیوون خونگی هم دارم

این بچه خیلی احساس امنیت کرده کنارت که بچه هاش به دنیا آورده عزیزدلممم

ارهههه قبلش اینقدر نازش کردم ، قربون صدقش رفتم ، همیشه هم قبلش براش غذا و آب میزاشتیم فک نمیکردیم حامله باشه اصن

آره به نیک بگیر امنیت و انرژی خوب داشتی کنارت زایمان کرده و نترسیده چون معمولا موقع زایمان میرن ج ...

خیلی ممنون 🥺💕🎀

برای فردا هم یه موضوع سختی در پیش دارم میگم شاید یه نشونه بوده از سمت خدا

خودم انتظار نداشتم تو شک بودم وقتی دیدم

خیلی صحنه قشنگیه. طفلک مامان گربه، چقدر حس امنیت کرده که بچه ها را همونجا به دنیا اورده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم