2777
2789
عنوان

وای دارم دیوونه میشم

493 بازدید | 10 پست

پسره ی بیشعور که قبلا باهاش دوست بودم تو گروه کاری تلگراممون ادمینه منو سر دوتا چت تو گروه با یه پسره به بهونه ی اینکه بحث کاری نبوده تعلیقم کرد یه هفته

منم دیگه لفت دادم

الان یه لحظه رفتم گروه دیدم همه دارن در مورد همه چی حرف میزنن بجز مسائل کاری😭

حرصم گرفته از بیشرف

اگرم بخواد کسی و تعلیق کنه مثل نی نی سایت اول اخطار میده بعد تعلیق میکنه،منو بدون اخطار تعلیق کرد

جالبه سه روز بعدش اومد پیام داد بهم حالمو پرسید

معلومه سر حسادت

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مطمئنی؟اینجوری خودمو اروم کنم؟🥺

اره صدورصد که یهو بینتون جرقه نزنه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

شیطونه میگه برگردم گروه با اون پسره گرم بگیرم دلم خنک بشه😂

نه بابا بیخیال بزار روت کراش باشه

اونو شوخی کردم ولی دیگه درارتباط نیستیم بنظرت برگردم گروه یا نه؟؟فقطم چت کاری کنم

چت کاری کن .اونجوری باز اعصابت احتمال داره بهم بریزه از رفتارش

چت کاری کن .اونجوری باز اعصابت احتمال داره بهم بریزه از رفتارش

اره احتمالا

الان بعد از ده روز رفتم دیدم بقیه دارن اسپم میکنن هیچ کاری نمیکنه اعصابم خورد شد

پس بیخیالش😒

اره احتمالاالان بعد از ده روز رفتم دیدم بقیه دارن اسپم میکنن هیچ کاری نمیکنه اعصابم خورد شدپس بیخیال ...

میگم سرتو غیرتی شده دیگه

اعصاب اروم میخوای نرو چت گروهی