2777
2789

جلو چشممه اگر پولدار و موفق شد چجور تحمل کنم جلو چشمم نمیسوزم از این همه زیبایی و موفقیتش و این حرفا ک ندارمش دیگه البته تازه شروع ب کار کرده الان ک سنش از سی ب بالاس و اینکه همش میگم من ک ازدواج کرده بودم چرا اومد گفت برگرد ک هوایی شم بخاطر همین ازش نمیگذرم خیلی اذیت شدم هر شبم گریس امیدوارم خداام نگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جون پول نداشت تمومش كردي؟ الان شوهرت پولداره؟ نگرانيت اينه كه طرف پولدار شه بسوزي؟؟؟ خري؟!! بچسب به ...

ن عزیزم اون اونموقع ب من گفت برو ازدواج کن من عاشقش بودم ،،، اره میترسم پولدار شه خشگلم ک هست از نداریش اتیش بگیرم

خدا کنه بزرگ نباشه واقعا

هیچ آدمی اون قدر با ارزش نیست که خودت و به خاطرش نابود کنی. برای بقیه خوشبختی بخواید . همه عشق ها رسیدنی نیستن واقعا . تجربه کردم خودم این و البته من مجردم و پسر ولی نباید به خودتون سخت بگیرید .

ن عزیزم اون اونموقع ب من گفت برو ازدواج کن من عاشقش بودم ،،، اره میترسم پولدار شه خشگلم ک هست از ندا ...

من هميشه مبگم تصور كن كه ابشون يه كفشي بوده كه خيليم خوشگل بوده اما اندازه پاي تو نبوده و پات رو ميزده و براي همين ردش كردي رفته

حالا اين كفش نصيب كي بشه و چطور، اصلا مهم نيست، اصلا يكي برداره كه فيت پاش باشه كيف كنه از پوشيدنش هم مهم نيست، حتي همون لحظه ازش پس بگيري پات كني بازم برات تنگه!

Move on

یاد فیلم پرده رنگی افتادم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.