2777
2789

با اینکه خیلی با پسرم بازی میکنم باز میگه دلم برای مادرجون تنگ شده یا اینقدر غر میزنه که خودمم ببرمش یا با شوهرم میره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب ما جای دیگه ای جز خونه مامانم نداریمدر هفته ۲بار عصر میریم بازی میکنن و برمیگردبم

پسرم میخواد هر روز بره خسته م کرده از یه طرف همش غر میزنه و گریه میکنه از اون طرف دلم برای مامانم میسوزه آخه نمیتونه هر روز مهمون داری کنه

پسرم میخواد هر روز بره خسته م کرده از یه طرف همش غر میزنه و گریه میکنه از اون طرف دلم برای مامانم می ...

خب ۲ساعت برو و برگرد منم وعده ای نمیمونم

فقط هفته ای یه بار

دوباره میسازمت💪

خب ما جای دیگه ای جز خونه مامانم نداریمدر هفته ۲بار عصر میریم بازی میکنن و برمیگردبم

دختر خواهرم و دختر من و دختر برادرم دقیقا هم سن هستن، دختر خواهرم خودش با دختر من بازی نمیکنه و اجازه نمیده دختر برادرم و یا حتی خواهر کوچیکشم با دختر من بازی کنه.

البته وقتی تنهاست میاد بازی میکنه ها.

بخاطر همین عصبی میشم ، کلا ماه به ماه ، خونه ی مادرم نمیرم.

اوایل هی میگفت بیاو چرا نمیای و ....

الان دیگه اونام عادت کردن که ما نریم

پسرم میخواد هر روز بره خسته م کرده از یه طرف همش غر میزنه و گریه میکنه از اون طرف دلم برای مامانم می ...

ببین من این داستان با دختر بزرگم داشتم.

بردم مشاور، گفت کاری کن خونه خودت براش جذابتر باشه.

باهاش خاله بازی و .... میکردم ، دیگه حتی کارم داشتم و خودم میگفتم برو خونه آقاجون ، نمیرفت دخترم .میگفت فقط دوست دارم با خودت خاله بازی کنیم

اره خونه مادرشوهرمو دوست داره ولی من بخاطر مسایل سیاسی راضی نیستم .عواقب داره برا خود بچه هام ولی مجبورا اجازه میدم برن وگرنه مامان بدی میشم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

پسرم فقط مامان خودمو دوست داره حتی اگر به زور بخوام بفرستمش خونه مادرشوهرم نمیره

ای بابا. شاید اونحوری محبت نمی کنن به بچه

ولی مامان من هم خیییلی بیشتر به بچه ها می رسن از محبت و خرید

اما چون خونه مادرشوهرم بچه های عمه و عموشون همیشه هستن دوس دارن

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

منم بچه های خودم و پسر خواهرم همسن هستنولی پسر خواهرم تک فرزند به شدت لوس و بیش فعالهبا هیچکی نمیساز ...

واقعیت گفتم هر روز خواهرم نیست برم، دیدم از شنبه تا پنجشنبه کل هفته هست.

پنجشنبه که حتمی میاد ، دو ، سه بار چهارشنبه رفتم دیدم، میاد.

کلا دیدم تقریبا کل هفته از مدرسه بچه هاشو میاره ناهار و شام تا دوازده شب که شوهرش از سر کار بیاد.

والله من کلا قید خونه مادرمو زدم.

الان بچه هامو میبرم پارک که بهونه مهمونی نگیرن.

فقط فقط خونه پدرشوهرم میریم

واقعیت گفتم هر روز خواهرم نیست برم، دیدم از شنبه تا پنجشنبه کل هفته هست.پنجشنبه که حتمی میاد ، دو ، ...

چقدر خود خواه

مادرت باید مدیریت کنه

مثلا یه روز میخوای بری بگو مادرت بهش الکی بگه میره خرید یا جایی ،نیست

که شما با خیال راحت برید اونجا

دوباره میسازمت💪

چقدر خود خواهمادرت باید مدیریت کنه مثلا یه روز میخوای بری بگو مادرت بهش الکی بگه میره خرید یا جایی ، ...

مامانم فقط میگه من چی کار کنم، بگم نیاد و فلان و ...

دیدم ظاهرا مامانمم خیلی مشتاق ما نیست.

میگه اون قهر میکنه، عقل نداره و شوهرشو میندازه به جونمون و اینجور حرفا.

حتی چند بار گوسفند کشته بودیم، خود مامانم گفت کله شو بیار بپزیم با هم بخوریم.

گفتم به بهانه کم بودن، کسی نباشه خونتون و ....

رفتم دیدم ، مثل بقیه روزا خواهرم بالای مجلس نشسته.