2777
2789
عنوان

اگر فکر کردید سال کنکورتون بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 115 پست
من فقط همینو کم دارم الان

تنها راهش اینه با پسرا رابطه دوستی نشی

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

ببین متن تاپیکتو دیدم ، امضاتم دیدمگفتم بیخیال ولش کن اللن سر کنکور ناراحته من چیزی نگم:)ولی خدایی ت ...

بابا امسال هر گوساله ای میدونه باید با کدوم س بنویسه اونو کیبردم نوشت :) نورالانورم یعنی روشنایی ها تو دیکشنری ابادیس که نوشته درسته خداشاهده

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش به همین راحتی بود جبران کردن🫠واقعا مارو شکنجه کردن رسما

راحت نیست ولی آیندتونه،

برای زندگیتون تحمل کنید این سختیارو،

به بعدش قطعا می ارزه،

مقصر شرایط شما نیستین و درک میکنم،

اما شرایط یکسانه... خودتونو محدود نکنید💘✨

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

تنها راهش اینه با پسرا رابطه دوستی نشی

نه ممنون انقدر بدبختی ریخته سرم به این نمیرسم خداروشکر

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

وای چرا خودکشی کرد؟

بخاطر فشار درسی،

چقدر روحیات بچه های کلاسشون داغون شد بعد از این ماجرا

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

نه ممنون انقدر بدبختی ریخته سرم به این نمیرسم خداروشکر

خداروشکر

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

راحت نیست ولی آیندتونه،برای زندگیتون تحمل کنید این سختیارو،به بعدش قطعا می ارزه،مقصر شرایط شما نیستی ...

باور کن برای خیلیا بدتر.....

بنظرم اون کاربر درست میگفت نباید منتظر عادی شدن شرایط خاورمیانه بود

خداروشکر

❤️❤️

بخاطر فشار درسی،چقدر روحیات بچه های کلاسشون داغون شد بعد از این ماجرا

وای😔💔

خدا صبری به خانوادش بده.

مریض شدم .مریضیم قبلیم عود کرد .

افسردگی گرفتم فرار کردم .

خودمو با چیز های مسخره مشغول کردم که فکرم از مریضیم دور بشه

در آخر تمام تلاشم رو نکردم

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

کلی درس خوندم بدبختی کشیدم انتظار کشیدم شوق قبول شدن داشتم دوشنبه موقع گرفتن کارت بهم گفتن اصلا ثبت ...

وای الان چی میشه؟! یعنی نمیتونی کنکور بدی؟

مریض شدم .مریضیم قبلیم عود کرد .افسردگی گرفتم فرار کردم .خودمو با چیز های مسخره مشغول کردم که فکرم ا ...

من خواستم بکنم نشد

باور کن برای خیلیا بدتر.....بنظرم اون کاربر درست میگفت نباید منتظر عادی شدن شرایط خاورمیانه بود

این شرایط عادی نمیشه...

تا عادی بشه جوونیتون و آیندتون از دستتون رفته،

از من بشنوید، منتظر هیچی نباشید...