2777
2789
عنوان

توروخدا خیلی گناه دارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 88 پست
ان شاالله موفق باشی عزیزم🌻

ممنونم🙏🏻✨️

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

انشالا اگر صلاح و قسمتته

ایشالا خدا صلاح و قسمتم رو توش قرار بده و نصیبم کنه

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برات دعا کردم

امروز سه شنبه عزیزانی که حاجت دارین.سه تا یاسین به نیت شهید صالحی خوانساری و یاسینارو هدیه بدین به حضرت فاطمه.حاجت بخواین تا هفته بعد حاجت روا میشین.اگر نشدین هر سه شنبه انجام بدین تا بالاخره حاجت روا شین.التماس دعا دارم

من امروز میخونم انشاا... دعات میکنم

انشاالله خدا دلت رو آروم کنه

بعد من ۲۰ سالمه شرایط درس خوندن نداشتم امسالم اینجوری

برات دعا کردمامروز سه شنبه عزیزانی که حاجت دارین.سه تا یاسین به نیت شهید صالحی خوانساری و یاسینارو ه ...

ممنون عزیزم من خیلی شرایطم سخته خیلی دعام کن🙏🏻

سلام عزیزم برای آرامش دلتون و حاجت روایی تون آية الکرسی میخونم

لطف میکنی عزیزم کنکورم تموم شه برا همتون دعا میکنم

@شکلاتیوانیلیttt34

@ninisitequeen

@لیلی_آگان

@fatereh45

@عجله2

@2taranomm

@الهه_گیتار

دوستان محتاجم به دعاتون لطفا کاربر هایی که میشناسید تگ کنید پربازدید بشه ممنونم🙏🏻