2777
2789
عنوان

حقوق نامزد عقدیم

642 بازدید | 46 پست

بچه ها من خودم دانشجو پزشکیم تازه از مهر ماه ماهی ۱۰ تومن حقوق میگیرم نامزدم کارمنده برقه و حقوقش ۴۵ تومنه و خونه نداریم سرمایه مثل مغازه اینا داریم با حدود ۸۰ گرم طلا ولز خونه نداریم الان میخایم عروسی بگیریم حقیقتا من خیلی ترسیدم چون حداقل مهمونای ما ۱۵۰۰ نفر میشه فقط خرج شاممون حداقل یه تومن میشه و اینکه بخاطر مجلس عقدی که گرفتمی و ماشینش که خراب شد شوهرم کامل صفر شد و حدود ۴۰ تومن هم قرض کردیم باید بدیم واقعا دلم برای نامزدم میسوزه

بنظرتون با ۴۵ تومن میتونیم زندگی کنیم بدون خونه

و اینم بگم شوهرم میگه میخاد یه وام ۱ میلیاردی بگیری که حداقل بخاد قسط بده ۲۳ تومن میشه 🫠 و با دریافتی خودتم کلن ۳۰ تومن میمونه برامون برای دو نفر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب تعداد مهمونارو کم کنین. چ خبره ۱۵۰۰ نفر توی این اوضاع

درجه یکارو فقط بگین و خلوت بگیرین هم خرجتون کمتره هم شیک تره.

شمام اگه اینترنیت تموم بشه میتونی درمانگاه یا بیمارستان کشیک بدی حقوقت بالاتر میره

نگران نباش.خدا کمک میکنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اولین باره میبینم یه پزشکبخاد با یه کارمند ازدواج کنه 😂😍

دوست من دندون پزشکه و همسرش معلم ورزشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عروسی نگیرید پولتون رو نریزید دور

نمیشه نه خانواده من نه خانواده اون قبول نمیکنن و اینم بگم به همون میزانی که خرج میکنیم درسته کمتر ولی یخورده کادو عروسی هم میارن میشه عروسی میشه تا حدی جبرانش کرد