2777
2789
عنوان

مادرم میگه تقصیر ما نیست که زندگیت اینطور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدی امضا رییست پای حکمت باید باشه تا اعتبار بگیرهمثل این قضیه تو والدین و بچه هم هستخدا قبولشون دار ...

اصلا هم اینجور نیست پدر و مادری که محبت ندارن چه عزتی و اعتباری میخوان پیش خدا داشته باشن

دوست و آشنا هم نداری باهاش بری دنبال خونه؟

دوست و آشنا میان بنظرت برای آدم بدون چشمداشت کاری کنن الان؟؟؟ امروز یه کار ناقص کنن فردا صدتا توقع دارن ازت! هزارجور منت میزارن سرت! تحقیرت میکنن

۹۰ درصد ازدواج های این مملکت از اساس اشتباه و غلطه ، نصف ازدواجها به طلاق ختم میشه و بقیه هم اکثرشون با جنگ و دعوا و اختلاف دارن ادامه میدن ، یکی از آرزوهای من اینه روزی برسه که جوانهای این مملکت برای ازدواج عاقلانه فکر کنن و انتخاب کنن و بزرگترها هم مشاوره درست ارائه کنن و پشتیبان باشن .

چقدر مذخرف و بیخوده حرفات

تاپیک هاتو خوندم تو خیلی داغونی

پاچه مو که با اون زبون تلخ گرفتی به خدا هیشکی با تو تت بهشت نمی مونه

از دست تو بنده خدا حتی جهنم هم ترجیح داده

زبون خیلی تلخه

خدایا به دور😈

تاپیک هاتو خوندم تو خیلی داغونی پاچه مو که با اون زبون تلخ گرفتی به خدا هیشکی با تو تت بهشت نمی مونه ...

تاپیکامو خوندی اما دردامو ندیدی چون دنبال ایراد گرفتن از من بودی!آرزو دارم به زودی در شرایطی قرار بگیری که زبون خودتم از شدت درد تلخ بشه و یاد حرفت به من بیفتی اون لحظه!اگه زبونم تلخه علتش اینه آدمایی مثل تو نمک به زخمم پاشیدن! تویی که ادعای خدایی میکنی و برای دیگران نسخه ی بهشت و جهنم میپیچی؛ یادت باشه که در مرام همون خدایی که ازش حرف میزنی قضاوت کردن و دل شکستن بزرگترین گناهه!

اگه داغون بودن اینه که زیر بار این همه بی انصافی و بی مسئولیتی قدخم نکردم و دارم برای اینده ی دخترم و خودم میجنگم بله من داغونم!بعید میدونم خدایی که مدام ازش اسم میبری قلب سیاه و بی رحم تورو ببخشه

بحث جدایی به کنار من نمی دونم تو سر اینا چی میگذرهتبعیض بر چی شونه حالا فرقی نداره غششون به سمت پسر ...

این کامنتو رو در حمایت از تاپیکت زدم

منتهی چون جمله بندی تاپیک سومم باب میلت نبود به من تاختی دل منم شکست

انصاف نبود