2777
2789
عنوان

خواهرم اختلال ضد اجتماعی داره چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 52 پست
وای چقدر افتضاحه الان دیگه اختلال نیست فقط جرم بزرگه اگر نوجوون بود یک چیزی ولی ببریدش روانپزشک دارو ...

هی خودش نه ولی آدمای اطرافش خیلی اذیت میشن دلم برای پدرم هم میسوزه خیلی گناه داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابام قلبش میگیره نمیتونه تحمل کنه و اینکه رد نمیزاره از خودش فقط میفهمی مدرک ندارم اثبات کنم فیلم ی ...

ببین خواهرته ک خواهرته قطع رابطه کن باهاش رفت و آمد نکن من شوهر خواهرم ادمه درستی نبود شوهرم یک سری گفت خوشم نمیاد دیگه باهاشون ارتباط بگیری هماناااا شد خواهرمم گذاشتم کنار داشت زندگیمو از هم میپاشوند

تجربه گُرگت میکنه :)
ای باباکاش طلاهاتو قایم میکردی.چن گرم برداشته خواهرت

ببین خواهرم همسرش مرده بود منبع درآمد نداشت تنها چیزی که داشت حلقش بود اونو دزدیده بود🤦♀️ در حالی که خودش همه چیز داره ولی باز کمشه یه چند ثانیه از کردنم درآوردم گردنبند رو 😔 و یکی دو تا نیست

معمولا علت آنتی سوشال بیش فعالی درمان نشده ی کودکی و اختلال سلوک نوجوانیه،طرحواره درمانی میتونه کمکش کنه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ببین خواهرم همسرش مرده بود منبع درآمد نداشت تنها چیزی که داشت حلقش بود اونو دزدیده بود🤦♀️ در حالی ک ...

وای خدایا.

عزیزم یسوال دختر همسایمون ۱۴ سالشه از بچگیش هی میبرن روانپزشک اینا.

باباش میگفت دکترا میگن اختلال دوقطبی داره حالا یسوال ممکنه اختلال دوقطبی مادرزادی باشه؟

معمولا علت آنتی سوشال بیش فعالی درمان نشده ی کودکی و اختلال سلوک نوجوانیه،طرحواره درمانی میتونه کمکش ...

ممنون عزیزم خودم باهاش صحبت میکنم چون نمیاد پیش مشاور ببینم درست میشه یا نه 🩷

واقعا نمیدونم خیلی گناه دارم تمام پولا و طلاهای بچه هاش رو فروخته میخواست سند خونه رو ببره بفروشه و. ...

سلام عزیزم براش چله بگیر ۳ رکعت آخر نماز شب عالیه یا سوره فجر و زیارت عاشورا و صد صلوات بخون ،به نیت ایشون به نیت ۵ تن ۵ نمک نذر کن و ۱۱۰ تومن صدقه هر هفته نذر کن و انجام بده ،پسرم رو دیر بردم ثبت نام کنم برای مدرسه نذر نمک کردم و قبل از رفتن ۱۱۰ تومن به نیت ابجد حضرت علی که عدد ابجد نمک هم هست واریز کردم به یتیم ،خدا شاهده راحت ثبت نام شدم و مدیر بعدش گفت،تعجب میکنم جا نبود،چطور بهتون گفتم آره ،خدا شاهده عین معجزه بود ،دوستم یه پسرش ششم هست پسر دیگه اش اول خواست ثبت نام کنه ،قبل از من رفته بود جا نبود ،برد یه مدرسه دیگه،واقعا معجزه بود ،

سوشال بیش فعالی چیه

انتی سوشال همون اختلال شخصیت ضد اجتماعیه که دلیلش بیش فعالی درمان نشده ی کودکیه،dsm رو ملاحظه کنید

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بدترین بیماری روانی کدومه عزیزم.

یه سری اختلال ها ممنوع ازدواج هستن چون درمانشون سخته مثل پارانوئید، دو قطبی، همین ضد اجتماعی و... یا انقدر صبر داشته باشی که برید با هم درمان کنید و اینکه وراثت هم دارن به بچه هات هم باید فکر کنی