2777
2789
عنوان

رهایی ک حس زشتی میکنی یدقه بیا

93 بازدید | 8 پست

من بین همه دوستام خوشگلترم ، خوشگل نیستما ولی از دوستای ک دارم خوشگلتر هستم کاش میشد بهت بگم دوستام چ شکلی هستن ولی میترسم ب کسی برخوره یبار بایه شخصی رفتیم پیش دوستم گفت یاخدا این دوستته چرا شبیه میمونه از نظر من هیچ کسی زشت نیست نمیدونم کی معیار زشتی وزیبایی رو تایین کرده ادما همین متفاوت بودنشونه که قشنگه بگذریم به هرحال من مثل توام اعتماد بنفس ندارم ازخونه بیرون نمیرم سال تا سال مسافرت نمیرم خونه هیچ کس تاکید میگنم هیچ کس حتی دعوتمم کنن نمیرم عروسی نمیرم ختم نمیرم چون حس میکنم زشتم ولی همون دوستاییم ک از دید بقیه چهره جالبی ندارن اصلا حرف مردم براشون اهمیتی نداره اعتماد ب نفس بالایی هزار سرکار میرن مسافرت میرن بهترین ازدواجو داشتن ینی همشونا همشون شوهر مهربون وپولدار تور کردن 🤣 هرروزم بیرون ومحل کار شوهرشون و همجا میرن حتی ذره ای ارایش نمیکنن چقدرم توزندگی موفق شدن فقط منم ک گوشه گیر شدم چرا چون توفضای مجازی خودمو با ی مشت عملی وداف مقایسه میکنم تو شانس اوردی ک شوهرت پشتته وهمینجوری میخادت زندگیو ب کام خودتون تلخ نکن من شوهرم اگر یبار جلوش بگم زشتم سواستفاده میکنه ومیگه اره الی بلی برو قدر شوهرتم بدون ❤️

18و19🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷