2777
2789

۲۰ روزه حدودا متوجه یه برامدگی شدم توی خط باسن حدود چهار سانتی متر پایین تر از جایی که خط باسن شروع میشه

و اون برامدگیروی یکی از لپ داخلی خط باسنه

اندازش خیلیکوچیکه سوراخ و ترشح نداره و یه هفته اس یکم درد میگیره فشار بیارم بش یا میسوزه

در مورد عملش خوندم خیلی ترسیدم😭اگر بشه منم میخوام جراحی باز کنم چون انگار مطمئن ترین روشه ولی واقعا بعد عمل خیلی ادم اذیت میشه و درد داره؟موقع پانسمان و دسشویی و اینا؟

من استانه تحمل دردم به شدت پایینه افتضاحه😭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من 5 سال قبل انجام دادماصلا عمل ترسناکی نیست فقط نباید روی کمر بخوابی باید یا رو پهلو یا رو شکم بخ ...

شما بعد چقدر اوکی شدین به حالت عادی برگشتین؟ خیلی طول میکشه؟

من برادرم با لیزر عمل کرد خیلی خوب بود اصلا اذیت نشد و بازگشت هم نداشت ولی هر کدوم از دوستان عمل باز انجام دادن هم اذیت شدن و هم بازگشت داشته

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

منم داشتم ...پماد تتراسایکلین زدم ..سر باز کرد

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

من ۹ ساله دارم دوبارم عفونت کرد اما خودم سعی کردم زخمشو باز کنم هی روزی چند بار با شامپو بچه شست و شوش بدم قشنگ عفونتش میره و زخمش بسته میشه یعنی یه جراح اینو بهم گفت منم انجام دادم اوکی اوکیم

نترس چیز خاصی نیست میشه باهاش ساخت تا اخر عمر عمل نکرد

من ۹ ساله دارم دوبارم عفونت کرد اما خودم سعی کردم زخمشو باز کنم هی روزی چند بار با شامپو بچه شست و ...

اخه اگر یجایی خیلی شدید شه و نتونین عمل کنین ممکنه اذیت شین اگر چند سال بمونه و اینا