2777
2789

من که نیستم

ولی اره زیلد هست

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم خوشبختی معنیش مشکل نداشتن نیست.

کلا آدمیزاد همیشه یه مشکلی داره، اما آدم خوشبخت هم زیاد هست.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

گذشتم و بتونم یادم بره و فراموش کنم آره ولی دارم درد میکشم چون شدیدا گذشته بدی رو پشت سر گذاشتم ...ا ...

ببین اگر الان مشکلی نداری دیگه نه برای گذشته نه برای کسی ناراحت باش. برو از زندگی دیگه لذت ببر حالا که سختی ها رو پشت سرت گذاشتی و تموم شده

ببین اگر الان مشکلی نداری دیگه نه برای گذشته نه برای کسی ناراحت باش. برو از زندگی دیگه لذت ببر حالا ...

نمیتونم نه خودم نه بقیه یادشون نرفته حتی آنقدر درد کشیدم که اطرافیانم هم عذاب وجدان دارن میخوان حلال کنم ولی نمیتونم خیلی سخته تا یه چیزی که مربوط به گذشته میشه میاد وسط حالم بد میشه

من کاملا احساس خوشبختی میکنم و راضیم از زندگیم

مشکل خاصی هم تو زندگیم ندارم

خیلیای دیگم هستن این طوری

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نمیتونم نه خودم نه بقیه یادشون نرفته حتی آنقدر درد کشیدم که اطرافیانم هم عذاب وجدان دارن میخوان حلال ...

بیخیالش شو ببین منی بهت می گم که این کلماتی که می گم با گوشت و پوست و استخون درک کردم برو کافه برو بیرون برو مسافرت برو باشگاه از زندگی لذت ببر ته این دنیا هیچی نیست