2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فکر میکنم اومدیم زندگی رو در این قالب تجربه کنیم. در کنارش عیب های خودمون رو برطرف کنیم. چیزهای جدید یاد بگیریم و آگاهیمون رو افزایش بدیم. به هر شکلی حتی فقط با حضورمون خیر برسونیم. و گاها کارمای گذشته رو تسویه کنیم.

هدف به نظر من رشد کردن هست. تبدیل شدن به ورژن بهتر خودمون تو این بالا و پایین های زندگی

من فکر میکنم اومدیم زندگی رو در این قالب تجربه کنیم. در کنارش عیب های خودمون رو برطرف کنیم. چیزهای ج ...

اگر ما رو نمی اومدیم رو زمین نه کارمای گذشتگان بود نه هیچی

اگر ما رو نمی اومدیم رو زمین نه کارمای گذشتگان بود نه هیچی

نمیدونم اعتقادات شما چجوریه ولی من به شخصه به زندگی های مکرر اعتقاد دارم چون اصلا رشد و کمال، با این عمر کوتاه ۶۰ تا ۸۰ ساله که تازه برای خیلیا به این سن هم نمیرسن و جوان مرگ میشن، امکان پذیر نیست. قطعا عدالت یعنی من بارها فرصت داشته باشم و در شرایط مختلف بیام که چیزهایی لازمه رو یاد بگیرم. خب هربار که میاییم قطعا خطاهایی داشتیم و در حق کسی ظلمی کردیم و همین احتمالا در زندگی بعدی میشه کارما که باید جبران کنیم. بنظرم انقدر میایم تا دیگه ظلمی نکنیم و به آگاهی کامل برسیم بعد برای همیشه از این مدرسه دنیا فارغالتحصیل میشیم و دیگه برنمیگردیم

نمیدونم اعتقادات شما چجوریه ولی من به شخصه به زندگی های مکرر اعتقاد دارم چون اصلا رشد و کمال، با این ...

می دونم اینا رو ولی هدف چیه که چی بشه تناسخ چه معنی ای داره

می دونم اینا رو ولی هدف چیه که چی بشه تناسخ چه معنی ای داره

روح از آغاز خلقتش مثل یه ماده خام هست، با هربار تجربه زندگی آگاهی هایی رو بدست میاره و پخته تر میشه و به اصطلاح به کمال نزدیک میشه. هدف اینه از اون خامی تبدیل به بهترین نوع خودمون بشیم و زندگی رو در جهان اصلی به بهترین شکل داشته باشیم. ادیان ازش بعنوان بهشت اسم میبرن ولی در واقع اونجا خونه اصلی ماست. ما مثل بچه ای هستیم که میاد مدرسه و بارها هر سال میره و هی پخته تر میشه تا اینکه فارغالتحصیل میشه و حالا با آگاهی که داره زندگی بهتری برای خودش میسازه.