2777
2789

ماه بعد برای اولین بار میخوام برم

تروخدا بیاین تجربه هاتونو بگین

کندلا شاتی اوکیه؟

پوستم سبزه اس

بعد خیلی دردش زیاده؟ من استانه تحمل دردم خیلی پایینه قبلا یکی دو بار موهای پشت لبمو بند انداختم واقعا از دردش نابود شدم

کلا هر تجربه ایی دارین بگین مخصوصا برای کاهش درد و نتیجه بهتر و اینا

ممنونممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جایی برو که دستگاهش خنک کننده داشته باشه. با خودت هم کیسه یخ ببر. بعدش از روی دستمال برای روی پوستت

ممنونممم

یعنی دستمال ببرم بعد کیسه یخ رو بذارم روی دستمال بذارم رویپوستم

چشم🥲ممنون با بی حس کننده دردش خیلی کمتر میشه؟

من که نمیزدم

تحمل میکنم

دردش بدون بی حسی زیاده

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

فقط میدونم ای دستگاهایی ک ژلی هستن خوب نیست. ی روز قبل بری شیو کامل کن. یعنی حتی ی دونه مو نباید باشه اگ باشه درد داره. اما اگ ک کامل و تمیز شیو کنی درد خواصی نداره بعدش هم زینک بزن و ی روز بعد خواستی دوش بگیر.

خیلی درد داره ولی می ارزه و همیشه یادت باشه ۲۴ ساعت قبل لیزر شیو کنی وگرنه دردش دو برا بره و اینکه یک هفته قبل پریود برو چون هرچی نزدیک تر به پریود باشی بازم دردش بیشتره

یکی ام گف کمپرس یخ با خودتون ببرید برا ناحیه بیکینی انگار بی حس میکنه من خودم هنوز امتحان نکردم ایشالله برای ماه دیگه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
در کل دردش قابل تحمله جلسه اول هم درجه پایین میزنن مخصوصا که پوستت سبزه اس کلا خیلی درجه رو بالا نمی ...

ممنونممم

بعد رویپوست سبزه به نظرتون کندلا شاتی جواب میده؟ اخه دیدم یکی میگفبرای پوست سفیده و اینا

ممنونمممبعد رویپوست سبزه به نظرتون کندلا شاتی جواب میده؟ اخه دیدم یکی میگفبرای پوست سفیده و اینا

جواب میده ولی ممکنه جلساتت یکم طولانی تر بشه چون برای پوست های غیر روشن دستشون خیلی باز نیست

البته که همه چی به نوع پوست و مو بستگی داره

در کل اگه فکرمیکنی آستانه ی تحمل دردت پایینه پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش قبل اینکه بری با شامپو بچه بشور