2777
2789

دست خالی بودن خدا😂

کاش خدا هم یه خدایی عین خودش داشت حال ما رو درک میکرد

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست خالی بودن خدا😂کاش خدا هم یه خدایی عین خودش داشت حال ما رو درک میکرد

استغفرالله

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

به دنیا اومدیم ،سختی بکشیم ،از دل این سختیها روحمون بزرگ بشه ،لایق وصل به خدای بی نهایت بشیم

سعی کنیم درست زندگی کنیم و بعد این دنیا را ترک میکنیم میریم به دنیای بزرگتر و باعظمت و ابدی و نتیجه کارهای خوب و بدمون را میبینیم

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

این دنیا برای تعالی روحمونه و جهان و زندگی واقعی دقیقا دنیای بعدیه و تقریبا این دنیا محل آسایش نیست

هر کس توی این دنیا رسالتی داره

و رسالت اغلب ما به نظر من انسان خوب بودن، کمک به هم نوع و مهربانیه... که دقیقا کمتر کسی اینکارو انجام میده

اینکه به طور مثال یه زنی مریضه از قضا اون زن مادرِ منه... این رنج و آزمایش برای هردومونه

حالا من میتونم نسبت به اون زن بی تفاوت باشم، میتونم دلسوز و همراهش باشم...

این شامل همه ابعاد زندگیمونه ما آدما مثل حلقه های یک زنجیریم که متاسفانه خوب نبودیم برای هم

امیدوارم خوب توضیح داده باشم

این دنیا برای تعالی روحمونه و جهان و زندگی واقعی دقیقا دنیای بعدیه و تقریبا این دنیا محل آسایش نیسته ...

اخه چرا باید زجر بکشیم چرا یه عده باید همش کیف کنن ما یه فامیل داریم شوهرش طلاسازه خودش هم پیره الان ۸۰ سالشه از اول خوشبخت خوشبخت بوده چطوری اون همش خوشبخته چرا

خوب ک چی بشه

این که یه موجودی خدا آفریده که نه مثل حیوانه که عقل نداشته باشه نه مثل فرشته که شهوت نداشته باشه

انسان عقل و شهوت داره و مختاره که خودش انتخاب کنه که به راه خوب بره یا بد

خدا توان خلق انسان را داشته اگه نمیآفرید یعنی نعوذبالله کم کاری کرده

کافیه به بزرگی و مهربونی خدا فکر کنیم ،عاشقش میشیم

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....