2777
2789
عنوان

خانما شوهرم تحت هر شرایطی بچه میخاد

1302 بازدید | 52 پست

منم دوتا بچه دارم دگ نمیخوام از روی استخاره میخواد بچه دار شیم چون اینجا هم تاپیک قبل گفتم مشکلاتمون زیاده حالا چطور جلوگیری کنم که خودشم نفهمه فک کنه بچه دار نمیشیم

سر جنسیته یا چی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از هردو جنسیت دارم

قرص بخوری متوجه نمیشه .ولی قبلش نباید زیاد مخالفتتو نشون بدی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

شما میگی درخواست طلاق دادم. چطوری رابطه دارین پس. جلوگیری نمیخواد کلا بگو رابطه فعلا ممنوع. واقعا نمیخوام ناراحتت کنم ولی برام سواله ادم چطور میتونه با مردی که اونقدر ازش دلسرده کهدمیخواد جدا بشه رابطه داشته باشه. این برام خیلی عجیبه. اگه میشه یکم توضیح بده اگه میتونی و اذیت نمیشی

و قرصی همون ال دی؟میترسم باز باردارشم

نمیشی .احتمال کم دیدم شده باشن