2777
2789
عنوان

کیست مویی میشه بیاین

59 بازدید | 19 پست

بچه ها حدود بیست روزی هست متوجه یه برامدگی شدم چند روزی(۴ـ۵ روز)هم هست که درد گرفته ولی خیلی کوچولوعه طولش یک سانتی متره قطرش هم شاید قطر عدس حدودا یکم بیشتر

به نظرتون خطرناک شده؟ هفته دیگه برم جراحی باز میکنن؟ تا هفته دیگه شرایط اینو ندارم که برم دکتر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای من از روی پوست کوچولو بود اندازه یه عدس وقتی حین عمل درش اوردن اندازه ی نارنگی بود

بعد بخیه زدن درد داشتین چیشد الان جاش خیلی معلومه؟ چقدر طول کشید که دیگه اوکی شدین کاراتونو کردین نشستین پاشدین و اینا؟

بعد کی متوجه برامدگی شدین و کی اقدام کردین؟🥲

بعد بخیه زدن درد داشتین چیشد الان جاش خیلی معلومه؟ چقدر طول کشید که دیگه اوکی شدین کاراتونو کردین نش ...

والا برفرض امروز عمل کردم ۱۳ روز بعد جاش خوب شد

دوروز اول پانسمان داشت بعدش کندم رفتم حموم هیچ دردی نداشتم راحت میشنستم دستشویی میرفتم

جاش نه معلوم نیس

من. دوسال داشتم ولی خب متوجه نشده بودم بعدا کم کم سوراخ شد فهمیدم خبراییه

بعد بخیه زدن درد داشتین چیشد الان جاش خیلی معلومه؟ چقدر طول کشید که دیگه اوکی شدین کاراتونو کردین نش ...

نمیدونم برای منو چرا بخیه زدن قاعدتا باید باز باشه حالا نمیدونم لطف خدا بود یا چی ولی اگه باز بمونه بهتره باید از کف گوشت بیاره تا بالا

والا برفرض امروز عمل کردم ۱۳ روز بعد جاش خوب شددوروز اول پانسمان داشت بعدش کندم رفتم حموم هیچ دردی ن ...

اخه میدونی مال من یه برامدگی سیاهه و تازه ۲۰ روزه متوجه اش شدم نه ترشحی داره نه سوراخی چیزی

فقط میشینم یکم درذ میکنه یا دست میزنم یکم میسوزه