2777
2789

همه هم حقوقهای بالای دویست ملیونicon

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجب خاله زنک های سایت هیچ نظری ندارم بدم🤢

رفتار مشخص میکنه خاله زنک بودنو ، که بیشتر میخوره شما باشی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

منو چی تشخیص میدین جناب ؟

حقوقت چنده؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

مگه اینجا کسی هست که فیک نباشه اصلا؟یعنی همه اسم و فامیل و عکس خودشون گزاشتن

منظورش اینه ک حرفاشون دروغه

آنچنان زیاد نیست

برای بیشتری ها خودم میدونم زیر بیست تومنه...بعضیا میان میگن با کسی ک زیرررره صد ملیون حقوق میگیره ازدواج نکنید🤦♀️😁😁

مگه اینجا کسی هست که فیک نباشه اصلا؟یعنی همه اسم و فامیل و عکس خودشون گزاشتن

چه ربطی داره

میخوان ناشناس تو سایت باشن اسم مجازی میزارن و عکس نتی

اگه هر کسی با اسم مشخصات خودش بیاد که راحت نمیتونه دردل کنه اینجا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🤲🏻💗★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙💗

چون بارها ثابت شده که طرف عقده هاش رو تاپیک زده نه واقعیت رو، کارآگاهان محترم نی نی سایت با زیر و رو کردن تاپیکهای گذشتشون، پته ی تمام فیک ها رو میریزن رو آب، طرف یه بار تاپیک زده شوهرم مهندس هس، کلی درآمدش هس، هرسال چندین سفر خارجی میریم، بعدش چند ماه قبلش تاپیک زده دوس پسرم نمیاد خاستگاریم 🤣🤣🤣🤣🤣 به این دلایل اینگونه تاپیکهای پزو رو به راحتی کاربران باور نمیکنن

برای بیشتری ها خودم میدونم زیر بیست تومنه...بعضیا میان میگن با کسی ک زیرررره صد ملیون حقوق میگیره از ...

🤣 ، من پسرم / حقوقمم نه اونقد زیاده که فیک حساب بشم و نه اونقد کم که نتونم روزانه یه کیک دوقلو و شیر کاکائو نخرم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

فیک بودن نبودنش مهم نیست

موضوع اینکه با وجوداینستا و استوری و پست هایی که اونحا و بعد تلگرام و بله واتساپ و...میزارن و از خوشبختی هاشون میگن چرا سیر نمیشن ،چرا باز دنبال تعریف و و تحسین و تمجید گرفتن تو سایتی هستند که خیلی از زنان و دخترانش دردمند

یعنی سیراب نمیشن عجیب این

فراری از عالم و آدمهاش،از زن و مرد ،فقط جایی میتونم بندبشم،کنار کسی میتونم بند شم که خیلی بزرگ باشه بزرگوار باشه،پرنور باشه،لک نداشته باشه