2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گذشته . خانواده

تحقیر

و گرنه هیچ کسی ضعف رو دوست نداره . حتما یک مورد یا چند تا با هم باعث شدن

من با اتوبوس میرم صبح ها . صندلیا خالیه ... هر کی میره تو صندلی تنهایی میشینه . بعد با خودم میگم مردم همه دوست دان قوی باشن و تنها حرکت کنند برای خودشون . حتی مثل من که بیرون میتونم تنها قوی باشم و با عزت اما در خونه کسی اینو نمیخواد و نمیزاره رشد کنم . حیف 💔

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تاپیک جالبیه

شاید یکیش تنبلی باشه

مثلا طرف تنبلیش میاد بره کار پیدا کنه یا دنبال کار راحته

بعد به جاش مدام از این و اون توقع داره

تو این سایت نمونش کاربرایی هستن که علنا میگن بچم شیر خشک نداره که بهشون پول بدن!

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞