2777
2789

مثلا کسی بهتون بدی کرده

یا نه یه دوستی ک حل نشده مشکلاتتون

منخیلی درگیر میمونه ذهنم

دائم دنبال مقصرم

حتی خودمو گناهکار میدونم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انقدر کنار گذاشتم که الان تنهای تنهام.

من یکی دوبار سعی کردم اینکارو کنم ولی خیلی بهم سخت میگذره

همش حس گناهکار بودن و عذاب وجدان دارم

هرچند اخرش دیگه دوطرف همو کنار گذاشتیم

خب چطوری من همش حس میکنم مقصرم شاید اکن هزارتا کار کرده باشه ولی وقتی تیر اخرو من بزنم مقصر میکنم ...

اشتباهت همینه

خودتو بیشتر دوست داشته باشی اوکی میشی

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش

من متاسفانه یا خوشبختانه وقتی اذیت بشم میتونم راحت ادمارو کنار بزارم و حتی یذره زمان بگذره سریع اون ...

یه تایپیک دارم

قطع ارتباط با دوستم میشه بخونی و نظرتو بگی

من همون لحظه پارشون میکنم بعد ایگنورشون میکنم

ذهن درگیری نداره دیگه

کسی که بهت بدی کرده و اصلا نمیشه دوست داشت و فراموش نکرد

البته اینا رو به جز خانواده گفتم و انجام میدم

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم

همش یاد خوبیاش میفتم و بعد چند وقت ذهنم فقط خوبیا یادش میمونه و همش میگماره پس تو کردیتو حساس شدیتو ...

خب بسنج ببین سر چی بحث کردید

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش

اشتباهت همینه خودتو بیشتر دوست داشته باشی اوکی میشی

همش یاد خوبیاش میفتم و بعد چند وقت ذهنم فقط خوبیا یادش میمونه و همش میگماره پس تو کردی

تو حساس شدی

تو فلانشدی

من همون لحظه پارشون میکنم بعد ایگنورشون میکنم ذهن درگیری نداره دیگه کسی که بهت بدی کرده و اصلا نمیشه ...

میشه یه تایپیک دارم درباره قطع ارتباط با دوستم بخونی و نظر بدی

میشه یه تایپیک دارم درباره قطع ارتباط با دوستم بخونی و نظر بدی

عنوان تاپیک چیه؟

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم