2777
2789

سلام توی تاپیک ها زیاد میبینم مادرهایی که بخاطر کوتاهی استخوان ران و ترس از سندرم داون یا مشکلات ژنتیکی مثل کوتولگی و سندرم داون خودشون غیرقانونی متاسفانه سقط انجام دادن.

برای من هم دکترم در سونو ۱۶ هفته و انومالی زده بود یک هفته و ده روز عقبه. توی ۲۴ هفته هم بهم گفت دو هفته عقبه و باید بری امنیوسنتز) من سلفری هم داده بودم نرمال بود). دیگه قاطی کردم رفتم پیش یه پریناتولوژیست دیگه و ایشون نگاه کرد و گفت فقط با کوتاهی استخوان ران که تشخیص کوتولگی و دیس پلازی اسکلتی نمیدن. تمام استخوانهای بلند باید چک بشه و علایم دیگه داره مثلا فرم سر جنین فرق میکنه دور قفسه سینه و...

خلاصه راحت دست به سقط نبرید خیلی از این بچه ها که غربالگریشون مشکل داره در امنیوسنتز سالم هستند. دقت ازمایش و سونو هم هیچوقت صد در صد نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بک هفته و ده روز یعنی دو هفته و سه روزاز همون ۱۶ هفته دو هفته عقب بوده جنین تونزایمان کردید بسلامتی؟ ...

نه یک سونو گفت یک هفته

سونوی بعدی گفت ده روز

توی ۲۴ هفته هم گفت دو هفته

ولی رفتم یه پریناتولوژیست دیگه گفت عقب نیست

دقت و تکنیک اندازه زدن مهمه. اندازه گرفتن استخوان ران تکنینک خاصی داره بعضیا مهارتشون کمه.

بله سالمه

به دوستم گفته بودن جنینش سندرم داون هستاشتباه بودو الان میره کلاس چهارم

چقدر سقط بدون تشخیص دقیق و با همین سونوها اتفاق میفته واقعا غم انگیزه

حتی سندرم داون هم باید اول امنیوسنتز بشه و بعد از اطمینان سقط بشع

نه یک سونو گفت یک هفتهسونوی بعدی گفت ده روزتوی ۲۴ هفته هم گفت دو هفتهولی رفتم یه پریناتولوژیست دیگه ...

خدا رو شکر

چند وقتشه کوچولوتون؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی یه نکته دیگه اینکه طول استخوان ران در نرم افزارهای سونوگرافی بر اساس میانگین جوامع غربی هست که ...

بله دقیقا درسته

منم تو بارداریم تحت نظر پریناتالوژیست بودم همیشه هم طول رانش یک هفته ده روز و حتی گاهی دو هفته عقب بود

یه بار از دکترم پرسیدم مشکلی نیست این عقب بودن ؟! گفت نه نرماله چون دستگاه ها اروپایی هستن و بر اساس نژاد اونا طراحی شدن در حالی که ما آسیایی ها کوتاه تریم واسه همون اکثرا عقب زره میشه

الانم دخترم ۴ سالشه و قدش از نرمال هم بالاتره