2777
2789

کی بود؟

چی گفت؟

برا من غریبه بود رفته بودم جایی

یهو موقع رفتن

گفت شما چرا اینقدر خوشگلید هم خودتون هم صداتون

(نمیخواست مخم و بزنه )

چرا تاپیک زدم؟ چون اتاقم ترکیده

مهمون سرزده رودربایستی دار هم داره میاد

ولی نمیخوام کاری کنم

لج کردم

حموم هم باید برم

ای خوداااااا

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پاشو یه قهوه بزار پدر دختری بخوریم😂(بابام)

الآنم داره اکسپلور اینستاشو نشونم میده هی حرف میزنیم دیگه😂😂

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

لج نکن پاشو اتاقتومرتب کن

تففففف تو روح هرچی مهمون سر زده اس

رد دادم دیگه

خونه امون شده کاروانسرا

حوصله مهمون ندارم

یه مدت کسی نیاد چی میشه

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

همین الان دارم با شوهرم حرف میزنم

گفتم کار نیست انجام بدیم،گفت بزار الان جور میکنم(تو مغازش با هم کار میکنیم)

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بجز شوهرم که بیس چاری درحال فک زدنیمپدرشوهرم گفت مگر خودت وسایل مارو پیدا کنی 🫤

😂😂😂