2777
2789

این خانم ۳۵ سالشه یه پسر یازده ساله داره

میگه شوهرم دو سال بعد از ازدواج معتاد به هروئین شد بهش گفتم چرا جدا نمیشی برگشت گفت جدا بشم چیکا کنم؟ همه بگن این طلاق گرفته و برم زیر ذره بین؟ میگه شوهرمو ولش کردم به حال خودش سرکار میرم جمع میکنم خرید میکنم زندگی میکنم این رستوران اون کافه میرم هیچکس هم نیست بگه کجا میری با کی میری چرا میری

میگه شوهرم صبح تا شب تو یه اتاق به فکر نعشه بازی خودشه چند وقت بعد هم میفته میمیره فقط اسمش روم باشه اطرافیان نگن این طلاق گرفته داره کجا میره یا از کجا میاد، میگه به فامیلا گفتم تو کمپه داره ترک میکنه

میگه عین دوتا همخونه هستیم یه تیکه غذا میذارم جلوش میزنم بیرون میرم سرکار از اونجا پسرمو میبرم شهربازی رستوران پارک همه جا، میگه برای پسرم هم مادرم هم پدر

بهش گفتم دلت نمیخواد یه زندگی جدید تشکیل بدی با یه مرد خوب؟ گفت همشون مثل هم هستن به نوعی خصلت های بد دارن تا بیام به جدیده عادت کنم عمرم حروم میشه میگه شاید جدیده معتاد نبود ولی از این بدتر بود شاید محدودم کنه بداخلاقی کنه مگه خرم دوباره خودمو بندازم تو چاه

خدا شاهده به حدی بهش حسودیم شد که خدا میدونه

شوهر من نه معتاده نه چیزی ولی فقط با حرفا و کاراش منو عذاب میده سر تک تک کارام باید بهش جواب بدم اینو نپوش کوتاهه اونو نخر گرونه اینجا نرو من خوشم نمیاد اون غذارو درست نکن خوشم نمیاد

فقط زر میزنه فقط مثل مته رو مغزم راه میره ازش متنفرم کاش یه روز خبر مرگشو برام بیارن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم شوهرش ی روز مواد بهش نرسه زندگی رو براش جهنم کرد اینجوری نمیگه

نه بابا میگه موادشم خودم میخرم میگم فقط بمون تو اتاق نیا بیرون

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊