2777
2789

از روزی که فهمیدم داره زن میگیره اصلا اروم و قرار ندارم دلم میخاد کله شوهرمو بکنم شاید فک کنید حسودم نه من بیشتر عقده کردم تمام این سالایی که خونه پدرشوهرم در حق منو بچهام هیچ نکردن من ب احترام شوهرم ساکت موندم حالا دارن خودشونو میکشن که برا کوچیکه کم و کسری نباشه من بیشتر از این می سوزم شوهرم هم پشت من نیست و یکسره داره پشت خانوادشو میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی داره کارای خانوادشو توجیح میکنه ب جای اینکه منو بغل کنه بگه من خودتم نوکرتم هر چی بخای برات فراهم میکنم هی میگه تو حسودی تو فلانی تو نمیخای داداش من زندگی کنه

خوب اشتباه خودت بود الانم به جای عصبانیت درس بگیر و تا خر خره خرج کن

کو پول که بخام خرج کنم پارسال خونه خریدیم تا خرخره زیر قرضیم دو دستم پر طلا بود همه رو فروختم الان هیچ ندارم هیچ

اشتباهه خودته که قبول کردی دعوا کردن نداره

چون خودت به کم قانع بودی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

کی ازدواج کردی خودت؟

مقایسه نکن

که چی بشه؟ الان چیزی عوض میشه؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

تو را به قرآن اذیتشون نکن هم به خودت زهر مار میکنی هم اون بدبختا

من ازارم ب هیچکس نمیرسه نترس تو خونه ما دعواست اونا که خبر ندارن بعدشم به ی ورشونم نیست