2777
2789
عنوان

چرا با یه حیوون می مونین

201 بازدید | 23 پست

اکثر تاپیکا یا شوهر طرف خیانت کرده یا کتکش میزنه یا داد و بیداد میکنه

عمرتون رو سلامتیتون رو از سر راه آوردین؟یا اگه از دستش بدین دوباره بهتون میدن؟طلاق بگیرین راحت شین قبول دارم اونم سختی های خودشو داره ولی انتخاب بین بد و بدتره تازه اگه یکم زرنگ باشین علاوه بر اینکه بدی نداره خوبم هست

به خودتون رحم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا بخاطر بچه یا ابرو میمونن

ی تعداد دیگم چون شرایط خونه پدرشون خوب نیست مجبورن بمونن🤷🏻♀

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

موافقم

در صورتی که پشتوانه داشته باشن 💔وگرنه خیلی خیلی اسیب میبینن .باید اول بتونن خودشونو بالا بکشن تا از شرش خلاص شن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

ازدواجمو هیجانی تصمیم گرفتم ک این شد

ازدواج و طلاق هر تصمیم مهم نیازمند تایم زیادیه روش فکر بشه براش برنامه ریزی بشه تصمیمی نیست ک عجولانه بشه گرفت

هر تصمیمی هم ک اشتباه گرفته بشه تاوان داره

منم دارم تاوان میدم و درسمو گرفتم

باید قبل طلاق خودمو برا مستقل زندگی کردن اماده کنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دادگاه تا لحظه اخر میخواد یه کاری کنه همه برگردن سر خونه زندگیشون

اصلا دادگاه هیچی تو جهان سوم انقدر همه چیز سخته که نمیشه اقدام کرد....

اول رضایت گرفتن از خانواده برای طلاق!!!!!

با اصل حرفت موافقمولی بنظرت اونایی که هیچکی پشتشون نیس و خانواده پدری اصلا حمایت نمیکنن باید چیکار ک ...

میگن برو ی هنر یاد بکیر مستقل شو!!!!ی زنه چهل ساله چه کنه؟

فکر کن ارشد هم کاره خوب داشته باشه و ۱۰ سال نرفته...نیروی جوان و لیشتر قبول میکنن تا اون...

اصلا سر کارم بره،با ی کار و حقوق میتونه زندگی کنه؟