2777
2789

قبل از عقدمون زنعموم بهم گفت یکم چاق شدی یکم لاغر کن برای عقدت لباس تو تنت خوب باشه ( وزنم متناسب بود از وقت اشنایی با شوهرم اینقدر زستوران و فست فود رفتیم که در حال ترکیدن شدم) بنده خدا از روی خیرخواهی این حرفو زد

شوهرم خودش همش بهم میگفت وای ازوقتی نامزد شدیم هردومون خیلی چاق شدیم اما این حرف زنعموم رو که شنید خیلی بدش اومد گفت به اون چه ربطی داره که راجب هیکلت نظر میده! (من خودم ادم زبون داریم خودم بعدش به زنعموم گفتم چرا راجب هیکلم نظر میدی ولی گفت بخدا بخاطر خودت گفت و فلان) کلا با خانواده عموم افتاده روی لج

عموم برای عقدم یه نیم ست طلای ظریف داد

چندبار دعوتمون کرده

اما اینها توی چشمش نیست اون حرف زنعموم خار شده توی چشمش رفته و ازشون بدش میاد

بهش گفتم این خاله زنک بازیا رو بزار کنار خوشم نمیاد بیخود و بیجهت ازشون بد میگی

بنظرتون باید چکار کنم که شوهرم دیگه درمورد اقوامم نخواد اینطور بگه؟

الان از خانواده عموم فقط بذش میاد، میترسم همینطور بخواد پیش بره تهش به خانواده خودم برسه😐

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

خو چرا رفتی گفتی خودت خاله زنکی کردی

زنعموتم چیزی نکفت په چت بود

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

خیلی احترامتو گرفتن تپ ابن وضعیت اقتصادی! ب نظرم فعلا در ظاهر حرفشو گوش کن

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بده شوهرت دلش نمیخواد راجبت نظر بدن یا حس زشت بودن بهت بدن عجباا شوهرت گفته جفتمون چاق شدیم نگفته تو چاق شدی این خیلی فرقشه

فامیل اونم زن عمو واقعا هیچ جای زندگی آدم نیست جز حرف مفتم هیچی ازشون بهت نمیرسه زیاد جوش نزن بچسب به خانواده زندگیت نه فامیل

زنده خدا زنعموتون چیزی نگفته شوهرت انگار دنباله بهونس

منم دقیقا همین فکرومیکنم

اینقدر هواشو دارن اما شوهرم خوشش نمیاد ازشون

مثلا مهمون داشتیم زنعموم بهش گفت شما بشین پسرای من کار میکنن شما خودتو خسته نکن

بعد شوهرم میگفت فکر کرده پسرای خودش بلدن میخواد بگه تو ادم مهمی نیست و یه چرت و پرتای اینجوری

گفتم والا خوبی هم بهت نیومده انگار

بده شوهرت دلش نمیخواد راجبت نظر بدن یا حس زشت بودن بهت بدن عجباا شوهرت گفته جفتمون چاق شدیم نگفته تو ...

از این میترسم از خانواده عموم شروع شه و بعد به خانواده خودم برسه

میخوام میخ رو از الان سفت بکوبم

منم دقیقا همین فکرومیکنماینقدر هواشو دارن اما شوهرم خوشش نمیاد ازشونمثلا مهمون داشتیم زنعموم بهش گفت ...

اره واقعا یه جوری شده انگار هر چی تو طرفداری کنی بیشتر متهم میشی