2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره مهاجرت کنم

264 بازدید | 31 پست

من و همسرم پرستاریم من بعد ازدواج اومدم یه شهر دیگه با فاصله یک ساعت

پدرومادرم جدا شدن و یه خواهر دارم که امسال کنکور داره و میگه میخاد بره یه شهر دیگه دانشگاه

مامانم خیلی وابسته به ما هستش و میگه میخاد بیاد تو این شهر که من هستم خونه بخره همیشه شاکیه که شما منو تنها گذاشتید و چرا این انتخابو کردی که ازاین شهر بری و اینا

من خیل به فکر مهاحرت باهمسرم افتادم مخصوصا که هردو پرستاریم و اونطرف شرایط کار خوبه برای پرستارا لااقل دخل و خرجشون باهم میخوره

اما هرموقع به مامانم میگم میگه نه نباید برید و اونطرفم همینه و اینا من میدونم که این حرفاش بخاطر ترس از تنهاییه

بنظرتون چیکارکنم پیشنهاداتتون چیه

ببخشید میشه درخواستمو قبول کنید بعد نتایج کنکور اگه رتبه م به پرستاری خورد ازتون کمک بگیرم؟ 🙏✨

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیشنهاد میدم با پرستاری اونطرف فکر نکنید از یه نفر که رفته شرایطشو قبلش بپرسین

چطور سخته؟

خیلی از همکارا رفتن و راضین البته اونطرف باید خیلی دقیق تر و بیشتر ازاینجا کارکنی و توقعشون واقعا بالاتره و شرح وظایف پرستار خیلی بیشتره اما درامدشون واقعا خوبه

پیشنهادم اینه پرستاری نیا

عه چرا

مثلا بنظرتون کاردرمانی برم بهتره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

عه چرا مثلا بنظرتون کاردرمانی برم بهتره

خیلی بهتره کلا سمت رشته های بیمارستانی نیا جز اذیت شدن چیزی نداره اگه خاستی رشته بیمهرستانی بیای فقط رادیولوژی رو انتخاب کن

کاردرمانی فیزیوتراپی بینایی و شنوایی سنجی تغذیه خوبن