2777
2789

خانه داری شغل خیلی سخت و تموم نشدنی هست اما من نمیتونم یعنی فقط خانه داری با روحیاتم سازگار نیست دارم واسه یه آزمون مهم آماده میشم از طرفی همسرم پیشنهاد بچه داده که من مخالفم ولی چون مدت زیادی از ازدواج مون میگذره اگه بخوام بیارم باید الان بیارم موندم چیکار کنم کارام زیاده هیچ کمکی ندارم زندگیم خوبه خدارو شکر ولی فکر و ذکرم شاغل شدنه خستم

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

هردو رو تجربه کردم

از خونه موندن متنفرم .اما فعلا سررکار نیستم دارم دیوونه میشم

بچه هم دارم

نمیشه که کلا بچه نیاری ولی وقتی هم بیاری به شدت محدود میشی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هردو رو تجربه کردم از خونه موندن متنفرم .اما فعلا سررکار نیستم دارم دیوونه میشم بچه هم دارم نمیشه که ...

میدونم واسه همین دلم بچه نمیخواد چرا نمیشه مگه بچه چی داره خوب یکی دوست داره میاره یکی هم دوست نداره من درسم خوبه از طرفی نمیتونم ولش کنم از یه طرفم خسته شدم

من اول ازدواج خانه داری انتخاب خودم بود . و سریع تصمیم به بچه دار شدن هم گرفتم . چون خوشم نمیومد اختلاف سنیم با بچه هام زیاد باشه . در کل این چیزا بستگی به شرایط و سلیقه و سبک زندگی داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میدونم واسه همین دلم بچه نمیخواد چرا نمیشه مگه بچه چی داره خوب یکی دوست داره میاره یکی هم دوست نداره ...

هرجور خودت راحتی ولی خوب شما بچه نمیخوای نمیشه شوهرتو از نعمت بچه دار شدن محروم کنی

درکنارش بلاخره بچه با تموم مشکلاتش شادابی و انرژی میاره به زندگی

کسایی که نیاوردن بعدا پشیمون میشن

بازم هرجور خودت میدونی

منم بچه دوست نداشتم یهویی شد و خدا داد بعدش فهمیدم خیلی عزیزه .ادم اینهمه زندگی میکنه انگار یه امیدی میخواد

هرچند خیلیم دست و پاگیره شکی درش نیست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

هرجور خودت راحتی ولی خوب شما بچه نمیخوای نمیشه شوهرتو از نعمت بچه دار شدن محروم کنی درکنارش بلاخره ب ...

آره میدونم به خاطر همسرم قبول کردم ولی خیلی عذاب میکشم