2777
2789
عنوان

زن داداشم تولد مختلط رفته از داداشم طلاهاشونم میخواد 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 51285 بازدید | 546 پست
خودت گفتی بهش گفتیم ابروتو میبریم و ...این تهدید دیگه عزیزم بچه هم که با یه آزمایش مشخص میشه

من گفتم توافق کردند داداشم از خیانتش چیزی نگه این خودش کم نیست

لطفا زیر ۲۲ سال تو تاپیکام نظر ندن بهتون بربخوره لطفا اصلا و ابدا راهنمایی شما رو نمیخوام

این تهدید دیگه گلم

در هر حال اصلا نمیتونم بگم حق ندارید بهش طلا و ... ندید چون هر آدمی توی همچین وضعی قطعا عصبی میشه و سعی میکنه کمترین ضرر رو بده

ولی اگه بخواد با قانون و عدالت پیش بره باید حداقل مهریه طرف رو بده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی بحث نمیکنم چون خیلی جزئیات مشخص نیست و از یک طرف میشنویم

ولی در کل خانمها خیلی بابت حضانت شوهراتونو مطمئن نکنید که در آخر بگه به جهنم فوقش بچه رو میدم جای مهریه خودمو راحت میکنم و ماه به ماه خرجی بچه رو میدم و تمام

هم بچه رو از سرش وا میکنه هم مهریه رو

یه طلاق خیلی آسون و شروع آسون دوباره یک رابطه دیگه ولی برای خانوما انقدر آسون نمیگذره

حضانت بیشتر از اینکه حق باشه مسئولیته

باید تو زندگی هم شما و هم همسرتون برای اینکه خانواده از هم نپاشه تلاش کنید

بزارید آقا بابت مسئولیتی که در قبال بچه هاش داره حواسش باشه

ولی خواستین طلاق بگیرید و نمیشد باهاش زندگی کرد با توجه به شرایطتون بهش فکر کنید

بچه رو داداشم نمیخوادش متاسفانه نمیدونم چجوری دل بریدا ولی میگه به اینکه بچه من باشه هم دیگه شک دارم

اگر برای داداشتون نباشه زنداداشت دلیلی نداره بابت حضانت بچه ای که مال داداش شما نیست از مهریش بگذره فوقش چن تا شلاقه

آزمایش ژنتیک هم میشه داد

آدم مسئولیت پذیر میگه نکنه بچم باشه ندمش دست هرکسی

چون بهرحال زنداداشتون الان تو مسیر خیانته و امیدوارم بعدا به راه بیاد و خیلی پیش نره

نه نه تو رو خدا طلا ها رو ندید بخدا میسوزید

من داییم مرد زن دایی ام ۱۰۰ گرم طلای عروسیش و کادو داییم رو فروخت رفته خونه خریده یه زندگی جدید

الان ما داریم عذاب میکشیم داییم نابود کرد

نسلی که قرار بود دنیا را بسازد ،حالا دارد حساب میکند که کدام آرزو را باید حذف کند تا از پس فردا بربیاید.🥲

عقل نداریم ۱۸۰ گرم طلا بدیم خانوم خائن؟

وا

مهریه ش رو باید بدید جناب.حقشه

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

اون زندگیشونو خراب کرده انتظار طلا و مهریه هم داره؟

خوبه والا

چیزی ندید بهش بزارید همون جدیدا تامینش کنن

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

خانومش منشی اش بود

داداشت شغلش چیه مگه 🥲

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن

زنی که خیانت میکنه رو باید دکمه شو زد

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
حس میکنم جدا شدنشون یا خیانت زنه تقصیر خود شوهره بوده

قرار نیست طرف زن رو بگیریم چون فقط زنه؟

باید ببینیم حق با کیه

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.