2777
2789

بدون اینکه سابقه تدریس داشته باشع

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه ۱۴۰۴ بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رد شدم متاسفانه آموزگاری

نمره خامتون چن بود؟

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه ۱۴۰۴ بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍

370

بعد چن ماه خوندین؟

و چه پکیجی خوندین؟

من دبیری قبول شدم

عزیزم منم میخام بخونمبرا استخدامی

خیلیییی احتباج دارم ب این شغل

ولی نمیدونم منابع چیه ن

از کجا تهیه کنم

چقد باید بخونم

میشه راهنمایی کنین؟

نیازی ب پکیج چیزی هس؟

عزیزم منم میخام بخونمبرا استخدامی خیلیییی احتباج دارم ب این شغل ولی نمیدونم منابع چیه ناز کجا تهیه ک ...

من از پکیج استاد کیانی استفاده کردم و به شدت راضی بودم برنامه ریزی و آزمون و منابع رو با هم داره