2777
2789

بچم ۱۷ ماهشه یکی از رگهای قلبش مادرزادی گرفته و الان شدید شده

خیلی نگرانم اگه چیزی راجبش میدونید بگید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم . ان شالله زود زود خوب میشه . بابام آنژیو کردن ، از رگ پاشون، یک حالت سیم مانند وارد بدن کردن تا رسیده به قلب و رگ رو باز کردن . نگران نباشین . تا چند روز اذیت بودن برای حرکت ، خون هم از دست داده بودن رنگشون زرد بود . بعد یک هفته به حالت طبیعی برگشتن. الان که علم از ده سال قبل پیشرفت کرده و قطعا راحت تر از این که من میگم انجام خواهد شد

نگاه عمل انژیو یا از راه رگ دست انجام میدن یا از راه رگ گردن انجام میدن یا از راه رگ ران پا انجام میدن ما نزدیک به چهار بار ابن عمل انژیو رو انجام دادم بعد هم بستگی به دکترش داره که بخواد از کدام راه انتخاب کنه

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

قطعا برای تمام نخوردن بچه ها هم تدابیری دارن ، مثلا اتل ببندن، یا مسکن بدن . نگران نباش عزیزم . الان ...

خیلی برام سخته اصلا دلشو ندارم خدا صبرشو بده این دوره سخت بگذره

بالون زدن؟ برای بزرگسال فرق میکنه با بچه ها؟

نمیدونم فرق داشته باشه

اره عزیزم

نگران نباش خداروشکر علم عملهای قلب خیلی وسیع و زیاده تو کشور و جراح ها حاذقن

عمل سختی نیست

^_^ my mixed feelings
نگاه عمل انژیو یا از راه رگ دست انجام میدن یا از راه رگ گردن انجام میدن یا از راه رگ ران پا انجام می ...

شما خودتون انجام دادین؟ بیهوش میکنن؟ بعدش درد داشتین؟

دختر من رگی ک به ریه وصله انسداد داره

شما خودتون انجام دادین؟ بیهوش میکنن؟ بعدش درد داشتین؟ دختر من رگی ک به ریه وصله انسداد داره

اره من م از مادرزادی با بیماری قلبی به دنیا اومدم و تا حالا چهار بار عمل قلب باز شدم و یک بار عمل قلب بستهبعد سه یا چهار بارم انژیو شدم درد داره مگهمیشه نداشته باشه خب مسکن و ارامبخش میزنن ممم یک بار رگ ریه مو فنر گذاشتن شفا نزدیک باشه

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز