طلایی۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 822 عنوان مشاور تحصیلی خوب واسه انتخاب رشته نهم به دهم میشناسید 196 بازدید | 18 پست میشه لطفا معرفی کنین اگه میشناسین؟دخترم نمونه دولتی رشته شبکه و نرم افزار اورده قبل از اعلام نتایج هم تجربی ی مدرسه تاپ پیش ثبت نام کردیم ،بین این دوتا خیلی مردد مونده میخایم یکی که کار بلده کمکمون کنه ممنوون میشم اگر میشناسین بگین🙏🏻 1405/05/20 | 17:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lost_bitch عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 نره تجربی نرم افزار خیلیییییی الان بازارکارش بهتره خصوصا الان که همه چی وابسته به تکنولوژی و هوش مصنوعیهرقابت تو تجربی افتضاحه ایندش تباه میشه فقط سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
استاسیرا عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 21980 من یک نفر میشناسم دانشجو پزشکی شیرازه دولتی کلا از همه رشته ها تو مجموعشون هست
طلایی۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 822 نره تجربی نرم افزار خیلیییییی الان بازارکارش بهتره خصوصا الان که همه چی وابسته به تکنولوژی و هوش مصن ... شما خودت یا اطرافیان تجربشو داشتی رشته شبکه رو ؟
طلایی۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 822 من یک نفر میشناسم دانشجو پزشکی شیرازه دولتی کلا از همه رشته ها تو مجموعشون هست مشاور تحصیلی ؟کارش خوبه ؟تست ها و ...انجام میده عزیزم؟
lost_bitch عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 شما خودت یا اطرافیان تجربشو داشتی رشته شبکه رو ؟ من خودم تجربی خوندم نامزدم هوش مصنوعی و کلا این سبکاواقعا تجربی اونطور که اسمش در رفته گل و بلبل نیست همه قرار نیست پزشکی بیارن صندلیا با سهمیه و تقلب پر شده خیلی خیلب پشیمونمالان در به در دنبال کار ازادم سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 4158 ببینید علاقش به کدوم سمتهرشته های بیمارستانی و تحقیقاتییا ریاضی و کامپیوتر رشته های نظری یه مزیت نسبت به فنی ها دارن اونم اینه که امکان قبولی دانشگاه های تاپ مثل تهران و شریف دارنفنی ها کنکور جدا و دانشگاه های جدا دارن درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
استاسیرا عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 21980 مشاور تحصیلی ؟کارش خوبه ؟تست ها و ...انجام میده عزیزم؟ بله عزیزم من خودم باهاش نداشتم ولی دختر عموم کنکور ۴۰۵ باهاش داست که امسال ۲۹ مرداد میده میگفت خیلی خوبه اینا دلسوزانه کار میکنه از اینا نیست که دروغ بگه یا الکی بگه حتما تو دندان دارو میاری واقعیت میگه رویا فروشی نمیکنه الان دختر عموم میگفت درصد هاش رو ۷۰ اومده تو ماز
استاسیرا عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 21980 ببینید علاقش به کدوم سمتهرشته های بیمارستانی و تحقیقاتییا ریاضی و کامپیوتر رشته های نظری یه مزیت نسب ... رشبتون چیه میشه بپرسم
طلایی۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 822 من خودم تجربی خوندم نامزدم هوش مصنوعی و کلا این سبکاواقعا تجربی اونطور که اسمش در رفته گل و بلبل نیس ... درسته انشالله موفق باشی .نامزدتون از ریاضی رشتشونو انتخاب کردن یا از هنرستان ؟دخترمنم هم تجربی دوست داره ،ولی میگه بازار کار و رسیدن زودتر به درامد شبکه خیلی بهتره به ریسک تجربی نمی ارزهخیلی سردر گمیم واقعا ...
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 4158 رشبتون چیه میشه بپرسم بله پزشکی ام درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
طلایی۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 822 بله عزیزم من خودم باهاش نداشتم ولی دختر عموم کنکور ۴۰۵ باهاش داست که امسال ۲۹ مرداد میده میگفت خیلی ... نه عزیزم من مشاوره واسه انتخاب رشته نهم به دهم میخام .کنکور نداره میخام ی سری است میگیرن بابت تیپ شخصیتی و علاقه و ...اینا که مشخص بشه به کدوم رشته میخورهبازم ممنون از وقتی ک گذاشتی
استاسیرا عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 21980 نه عزیزم من مشاوره واسه انتخاب رشته نهم به دهم میخام .کنکور نداره میخام ی سری است میگیرن بابت تیپ شخ ... خکاهش میکنم عزیزم
lost_bitch عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2366 درسته انشالله موفق باشی .نامزدتون از ریاضی رشتشونو انتخاب کردن یا از هنرستان ؟دخترمنم هم تجربی دوست ... ریاضیالان شرکت آی تی دارن سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.