2777
2789

میشه لطفا معرفی کنین اگه میشناسین؟

دخترم نمونه دولتی رشته شبکه و نرم افزار اورده

قبل از اعلام نتایج هم تجربی ی مدرسه تاپ پیش ثبت نام کردیم ،

بین این دوتا خیلی مردد مونده

میخایم یکی که کار بلده کمکمون کنه

ممنوون میشم اگر میشناسین بگین🙏🏻

نره تجربی

نرم افزار خیلیییییی الان بازارکارش بهتره خصوصا الان که همه چی وابسته به تکنولوژی و هوش مصنوعیه

رقابت تو تجربی افتضاحه

ایندش تباه میشه فقط

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خودت یا اطرافیان تجربشو داشتی رشته شبکه رو ؟

من خودم تجربی خوندم

نامزدم هوش مصنوعی و کلا این سبکا

واقعا تجربی اونطور که اسمش در رفته گل و بلبل نیست همه قرار نیست پزشکی بیارن صندلیا با سهمیه و تقلب پر شده

خیلی خیلب پشیمونم

الان در به در دنبال کار ازادم

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

ببینید علاقش به کدوم سمته

رشته های بیمارستانی و تحقیقاتی

یا ریاضی و کامپیوتر

رشته های نظری یه مزیت نسبت به فنی ها دارن اونم اینه که امکان قبولی دانشگاه های تاپ مثل تهران و شریف دارن

فنی ها کنکور جدا و دانشگاه های جدا دارن

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

مشاور تحصیلی ؟کارش خوبه ؟تست ها و ...انجام میده عزیزم؟

بله عزیزم من خودم باهاش نداشتم ولی دختر عموم کنکور ۴۰۵ باهاش داست که امسال ۲۹ مرداد میده میگفت خیلی خوبه اینا دلسوزانه کار میکنه از اینا نیست که دروغ بگه یا الکی بگه حتما تو دندان دارو میاری واقعیت میگه رویا فروشی نمیکنه

الان دختر عموم میگفت درصد هاش رو ۷۰ اومده تو ماز

من خودم تجربی خوندم نامزدم هوش مصنوعی و کلا این سبکاواقعا تجربی اونطور که اسمش در رفته گل و بلبل نیس ...

درسته انشالله موفق باشی .نامزدتون از ریاضی رشتشونو انتخاب کردن یا از هنرستان ؟

دخترمنم هم تجربی دوست داره ،ولی میگه بازار کار و رسیدن زودتر به درامد شبکه خیلی بهتره به ریسک تجربی نمی ارزه

خیلی سردر گمیم واقعا ...

بله عزیزم من خودم باهاش نداشتم ولی دختر عموم کنکور ۴۰۵ باهاش داست که امسال ۲۹ مرداد میده میگفت خیلی ...

نه عزیزم من مشاوره واسه انتخاب رشته نهم به دهم میخام .کنکور نداره

میخام ی سری است میگیرن بابت تیپ شخصیتی و علاقه و ...اینا که مشخص بشه به کدوم رشته میخوره

بازم ممنون از وقتی ک گذاشتی

درسته انشالله موفق باشی .نامزدتون از ریاضی رشتشونو انتخاب کردن یا از هنرستان ؟دخترمنم هم تجربی دوست ...

ریاضی

الان شرکت آی تی دارن