2777
2789
عنوان

اگه پرستاری قبول بشید میرین دانشگاه یا باز پشت میمونین❓️🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 98 پست
ما خودمون اوردر مینوشتیم میدادیم جی پی مهر کنه😏

دقیقا

من نزدیک هفت سالم

همه رو اورژانس بودم مریض جمع میشه تعیین تکلیف میشه اون فقط مهرش رو پای اوردر ما میزنه

بخدا از ده تا جی پی اگر دوتاشون بتونن یه نوار تفسیر کنن

دقیقامن نزدیک هفت سالمهمه رو اورژانس بودم مریض جمع میشه تعیین تکلیف میشه اون فقط مهرش رو پای اوردر م ...

من که انصراف دادم،مرده متحرک شده بودم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معدل دقیق نمیدونم قشنگم ولی چیزی که من زدم داخل سایت تخمینتراز ۷۵۰۰ داد با اینکه مشاورم میگه تراز ۸ه ...

میشه لطفا نمره هاتو بگی؟منم مثل توعم واقعا حالم بده امروز اصلا نتونستم درس بخونم تقریبا درصد ها و تراز معدلم تو سایت همین شد

بخدا انقد دیشب سنگین بوده شیفت از پا درد مردمگیج خواببچمم تنها خونه میچرخهمنم دارم خیاطی میرم کارام ...

یعنی یه بار اینقدر خوابم میومد و گیج بودم،پسرم دو سالش بود داشت گریه میکرد ،اینقدر مغزم کار نمیکرد که صدای گریش رو میشنیدم ولی اصلا برام مهم نبود که چرا داره گریه میکنه،گرفتم خوابیدم،دیدم خودم هیچی بچه هام دارن نابود میشن،ولش کردم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره بپرس ولی هنوز مرور هام تموم نشده و همه جارو هم نخوندم

یه مقایسه از بخش دهلیزی و حلزونی گوش..

بگو درسته یا غلط

در بخش حلزونی برخلاف دهلیزی چندین گیرنده مشترک به یک دارینه پیام میدهد