2777
2789

واقعا تبلیغات خیلی بد شده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مرورگر گردو بیا هیچی نداره

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

میترسم یه چی بگم تعلیق بخورم

طمع پول

سلام ، اگه محترمانه بحث کنید من مشکلی ندارم وقتی توهینی ببینم به اندازه ی سر سوزنی دیگه اختیار زبونم همون دست زبونمه پس یهو دیدید فوران کردم برگردید عقب و به پیامتون نگاه کنید ببینید چی گفتید! حالا شاید بگی چرا انقدر عصبی؟ خب من پول نت نمیدم بیام اینجا یکی بهم برچسب بزنه یا توهین کنه منم هر هر بهش بخندم طبیعتا میشورمش پهنش میکنم شماهم اشکال نداره همین کارو کنید دست جمعی همو فحش میدیم باهمم تعلیق میشم بای .

@niniyar ریدین واقعا با سایت ساختنتون

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

واااااقعا

تمام نقطه نقطه سایت شده تبلیغات فکر کنم خرج مدیریت زیادی بالا رفته مجبوره 😒

از همه بدتر هم اون شهرفرش داغون که چشمامون درد گرفت از بس گیف متحرک داد

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35