2777
2789

همیشه راجع ب زنا میگن ک باید با نداری شوهر بسازن

همین جا تو همین سایت اگه دختری فشار بیار رو گردن پارتنر یا همسرش ، بهش حمله میکنن مگه در قبال ارزوهای ما وظیفه ای دارن ؟!

ولی از مرد جماعت هیچ وقت نمیپرسن روزای سخت زندگیش پشت زنتون هستین یا نه

شوهری ک من با دل قرص و خیال راحت بهش جواب بله دادم

رو اسمش قسم میخوردم

تازه موقع بارداری و بعد زایمان فهمیدم اصلا نمیشه روش حساب کرد

چون خودم با دشمنمم نمیتونم اینقدر بی رحم باشم وقتی بهم نیاز داشته باشه نمک بپاشم رو زخمش

شوهر من چون رفتم مرکز استان سزارین شدم ( البته فک نکنید با هزینه بالا بیمارستان خصوصی هم بودم ولی هزینش از بیمارستانای شهر خودم و دکتر شهر خودم کمتر شد )

شبی ک مرخص شدم حتی نیومد تو اتاق کنار من باشه ببینه درد دارم ندارم

هنوز صدای هر و کر کردنش با خانوادش تو گوشمه

من مسکن نداشتم و نمیدونستم باید شیاف استفاده کنم شوهرمم بخاطر اینکه دق و دلی داشت با من مدام سرزنش میکرد خودت دکترت و انتخاب کردی

کلا اینجوریه ک درک نداره حالا ک زنش حالش خوب نیس مراعات کنه بدترین ضربه هارو میزنه

چند هفته پیش من مسموم شدم اونم تو مهمونی مادرش بچه کوچیک دارم گفت میبرمت خونه بابات از تو بچه نگهداری کنن

گفتم باشه حالم بد شد رفتم تو دسشویی گلاب به روتون کف زمین پهن شدم اینقدر ک ضعف کردم از بالا اوردن

اونوقت اون کارتون بیسکوییت رو میچرخونذ میگفت اینو من تازه اوردم چرا اینقدرشو خوردی( دو ماه پیش اورده بود هر وقت مهمون داشته باشم برا مهمون میارم روز قبلش برادر زاده هاش خونه بودن براشون بردم)

من خیلی بهم فشار اومد و اینقدرم ابرو ریزیه اینکاراش من روم نمیشه باور کنید خجالت میکشم برای دوستان یا خانوادم بگم

چون حساب دیگه ای رو این ادم میکنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگه میدونستم اینجوری از اب در میاد اصلا حاضر نمیشدم ببینمش چه برسه ازدواج کنم

خلاصه مدام ب خودم میگم باید دستم تو جیب خودم بره چون این ادم اخر عاقبتی برا من نیست و نخواهد شد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره شوهرم مرد روزای سخته ولی برا خانوادش .همه سختیاشونو به حون میخره و میندازه رو زندگی ما از کاراشون و مشکلاتشونو و دردسراشون

برا من نه .خیلی دلم گرفت اینو بگم .ولی حقیقت تلخه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بله هست برای من ثابت شدست

من بیمارم دوقطبی دارم و هم فیبرومیالژیا

یعنی یا اعصاب ندارم یا افسردم یا تمام بدنم از درد فلجه

۱۷ ساله عاشقمه

یعنی کشته ی معرفتشم با من ساخت با شرایط بدم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره شوهرم مرد روزای سخته ولی برا خانوادش .همه سختیاشونو به حون میخره و میندازه رو زندگی ما از کاراشو ...

افرین

من خودم اصلا باور نمیکردم تا به چشم دیدم

اره شوهرم مرد روزای سخته ولی برا خانوادش .همه سختیاشونو به حون میخره و میندازه رو زندگی ما از کاراشو ...

برا کسی هم تعریف میکنم هیچکی باورش نمیشه

حسودی میکنم به مردایی که در خدمت زنشونن

مرد من مال همس به من که میرسه میگه قوی باش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مردا همینن ، دلمون رو به هیچ مردی خوش نکنیم

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه ۱۴۰۴ بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍