2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 32 پست

عزیزم کار درستی کردی خوش بگذره بهتون برای همسرت هم جا بنداز که گاهی دو نفره سفر برید با خانواده هم برید اما گاهی هم نیازه خودتون تنها باشید و همسرت باید این موضوع رو درک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا وظیفه اش نیست هر بار ببره

من همین امروز این مشکل برام پیش اوند مادرش دلش هوس کرده بره قم شوهرم میگه پاشیم خانوادگی بریم

بهش میگم من نه قمو دوست دارم نه سفر دسته حمعی که چند بار رفتیم اذیت شدم

بعد من بهش میگن بریم جایی دلش نیست مامانش یه اشاره داد یهو میگه پاشیم بریم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم ،اشکالی نداره شما هم به مسافرت دونفره احتیاج دارید

به خودت احساس گناه نده چون واقعا اینطور نیست . خوش بگذره بهتون

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

عذاب وجدان نداشته باش کاری بدی نکردی

منم با خانواده شوهرم خیلی خوبم چند وقت پیش سفر خارجی هم رفتن با اینکه من تنها بودم ولی خودشون رفتن نه دلیل داره منو ببرن نه دلیل داره من ناراحت بشم یه چیز دل بخواهیه

نه شرعا عرفا اخلاقا قانونا از هیچ نظر نه حرفت بد بود ن توقعت

تازه خیلیم عروس خوبی هستی

الانم سعی کن خوش بگذرونین و یکی دوبارم بهش بگو وای چقد خوشگذشت..این از بهترین سفرای زندگیم بود کنارت ازین چرت و مرتا یکی دوبار بهش بگو تو ی مدقع مناسب

کوتاه بگو و رد شو

برای هیچکس تو این دنیا نه عذاب وجدان داشته باش نه دلت بسوزه تو فقط به بار زندگی میکنی یه بار جوانی

هرجا که دلت بسوزه جای دیگت میسوزه برای هر کی که میخواد باشه

من چی بگم که فقط ماه عسل دوتایی رفتیم بقیه جاها همش با خانواده ی شوهرم میریم😏😏 شوهرم اصلا دوست ندره تنها بریم و از طرفی اونارم بدعادت کرده البته بیشتر وقت ها پدر و مادر منم هستن جمع میریم

و صــبر عادت ماست...❤🦋

اصلا کار بدی نکردی ولی به نظرم اونا که ازتون دور هستن یواشکی برین. من داداشم تک پسره تا حالا نشده حتی تعارف کنه به مامان بابام.

من مادرشوهرم همون اول به بچه هاش فهمونده هر جا میرن باید اونو ببرن. تو عقد شوهرم منو میخواست با یک سری دوستاش ببره سفر سفر کاری بود ولی گفت تو رو هم میبرم. تا مادرش فهمید گفت باید منم ببری تازه مادرش شوهر داشت دیگه شوهرم منو نبرد. هر کس هم هر جا بره باید این خانم و ببره. چه دایی های شوهرم چه بچه هاش. خانم تک دختر بوده ته تغاری هم بوده هیچ کس نمیتونه رپی حرفش حرف بزنه. خدا شرش و از سر ما باز کنه

بیخیال عذاب وجدان بذار کنار برید تفریح دور زدن که تهش نگه بقیه نبود تنهایی خوش نگذشت سعی کنید هر ۲تا مسافرت که تنها میری یکبار با اونها یکبار با خانوادت این روزهای جونی تنهایی همیشه نیست اگه تنها نمی اومدی همیشه فکرش تو مغزت عذابت میداد

اگه قیامت قصه باشه مامان من کجا میتونم دوباره ببینمت؟🥀🖤💔