2777
2789
عنوان

بیاین از بدبختی زندگیم بگم

370 بازدید | 30 پست

۱۵ سالم بود که خاستگار داشتم مامانم زور کرده بود که یا باید یکی رو انتخاب کنی وگرنه پسرعمو ۴۰ ساله ت میاد میگیرتت

انقد رف رو مخم که یکی رو گفتم باشه بعدم باهاش که آشنا شدم اخلاقش به دلم ننشست گفتم من نمیخوام ازدواج کنم یعنی تا پای عقدم رفتیم بعد من قبول نکردم گذشت یه خواستگار دیگه اومد که خیلی راهشون دور از ما بود و شرایطشونم خوب پسره هم خیلی خوب بود ولی مامانم راضی نبود چون راهشون دور بود ته یه شهر دیگه بودن ولی من گفتم با همین ازدواج میکنم از ترس اینکه بلاخره امروز فردا میخواستن شوهرم بدن خلاصه بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کردم اومدم شهر غریب تک و تنهام

راستش بعضی وقتا دلم از مامانم خیلی میگیره که تحت فشارم گذاشت درسم خیلی خوب بود نگذاشت با خیال راحت درس بخونم طرف ما دختر رو زود شوهر میدن ولی من نمیخواستم میخواستم درس بخونم

الان چندسالته...الان شروع کن

از شوهرت بخواه حامیت باشه

دورم هستی بهتره کسی دخالت نمیکنه

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس یخون عزیزم میدونم سخته ولی شروع کن دوباره بخون

سنی نداری

عرب هر چه باشد مرا دشمن است😊بداندیش و کج خوی و اهریمن است😊👍🏻اگه مذهبی افراطی هستی بگو بدونم ک اصلا باهات بحث نکنم😊❤️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

بازم ۲۴ سال دیر نیست شروع تا ۲۸ مدرکتو بگیر من ۲۷ سالگی شروع کردم کارشناسی رو گرفتم بخون اگه علاقه داری اصلا دیر نیست

الان خوشبختی شوهرتو دوست داری ؟ همین که اول به دلت نشست خوبه

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم اون قدر بچه بودم که اصلا یادم نیست به دلم نشست یا نه 😁😁

الان چندسالته...الان شروع کناز شوهرت بخواه حامیت باشهدورم هستی بهتره کسی دخالت نمیکنه

مشکلم اینه یه بچه مریض دارم که ۲۴ ساعتی باید پیشش باشم

به خاطر همین میگم بدبختی

من الان ۲۴ سالمه و دو تا بچه دارم🙂

عزیزم سنی نداری

شروع کن

خوب کاری کردی اول ازدواج کردی، مورد خوب ازدواج تو هر نی نیست اما هر وقتی میشه درس خوندن رو شروع کرد

من درس خوندن رو انتخاب کردم و الان پشیمونم،ای کاش مامانم جای من به اون خواستگار راه دور خوب جواب مثبت میداد،منم الان هم مادر شده بودم هم درس خونده بودم

تو در واقع همونی هستی که اگه به عقب برگردم خواهم شد

خدایا من همه رو بخشیدم،تو هم منو ببخش