2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریزش مو اگه تیرویید نداری ژل اسپیرال بخور

بله عزیزم

من تموم راههای خونگی نمیدونم اسپری رزماری میخک پیاز برای ریزش مو قرص هیرویت،انواع ویتامین زینک خوردم تاثیر نداشت ژل اسپیرال دو دوره مصرف کردم خوب شدم

مکمل طبیعیه ترکیب ژل رویاله با جلبک اسپرولینا

ولی دو دوره باید مصرف کنی کامل

میخوری تاثیر داره ب محض قطع کردن باز مثل اول میشی

من هیرتامین ایرانی خریدم راضيم

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

من کلی داروامتحان کردم خوب نشد

اول ازهمه اگه بیماری یاکمبودویتامین داری درمان کن

زیرنظرپزشک دارومصرف کن .آمپول بیوتین ودکسپانتنول خیلی خوبه واسه ریزش

من موهام دسته دسته میریخت .۳بارآمپولوزدم ریزشم خیییلی کم شده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

قرص هیروویت تا وقتیکه میخوری خوبه همینکه قطع بشه بدتر از قبل ریزش میگیری نه ماه مصرف کردم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم

بله عزیزممن تموم راههای خونگی نمیدونم اسپری رزماری میخک پیاز برای ریزش مو قرص هیرویت،انواع ویتامین ز ...

چنده عزیزم قیمتش از داروخونه میشه تهیه کرد

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇