2777
2789
عنوان

اگه عاشق آدم اشتباهی باشین

2535 بازدید | 67 پست

طرف پنهان کاری کرده باشه در مورد گذشته.

و میدونید سلامتی شما ممکنه در خطر بیفته

سعی میکنین پاش بمونین تا درمان شه

یا رها میکنین😔

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

خودتو بدبخت نکن/ پای چی بمونی مگه شوهرته؟؟/ بی خیال/ خدا گذاشته قبل عقد بفهمی که تصمیم درست بگیری / ...

😔😔😔

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جدا شدن از کسی که دوسش داری واقعا سخته

ولی سختیش برای شش ماهه

شش ماه سختی بهتر از یه عمر عذاب کشیدنه

با عقلت برو جلو نه قلبت

من بهتر از همه درکت میکنم چقدر سخته

به دروغش فک کن به پنهون کاریش فکر کن

بازم اگه میخوای بهش فرصت بدی

ببرش معاینه آزمایش و پیش روانشناس

اصلا همین جوری عقد نکن

باید رها کنی وگرنه بدبخت میشی. حالا اون پنهانکاری خودش یکطرف

اینکه گفته و تو موندی اونو رو کارش مصر میکنه و دیگه شرمی نمیمونه یکطرف

اینجورکارها معمولا اعتیاد داره چ طرف تو طول زندگی باز انجام میده.چرا دستی دستی خودتو بدبخت کنی. ما روانشناس پسر غریبه مردم نیستیم که بخوایم روانشو درمان کنیم

زگیل تناسلی تو آقایان با لیزر برطرف میشه و براشون مشکلی پیش نمیاد امااااااا همچنان ناقل هستند و خانم ازش میگیره و زگیل در خانما خطرناکه و سرطان رحم میاره

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍

اسی جان گلِ من چرا هی تاپیک میزنی؟

دنبال اینی که ینفر حرفی که باب میلته بزنه؟

با خودت رو راست باش،میخوای ببخشی و باهاش بمونی؟

زور خدا از همه بیشتره✌️ .....و در آخر غم بچهای میناب مرا خواهد کشت🖤 مثلی لا یبایع مثل یزید✊

اسی حرفای بقیه کافیه یامنم ازتجربم بگم منم دقیقا مثل تونامزدبودم دقیقا یه شب شوهرم خودش زبون بازکرد اعتراف به خیانت کرد من هیچی خبرنداشتم و اگرخودش چیزی نمیگفت من هیچ وقت نمیفهمیدم چیزی چون دوشهرمختلف بودیم گفت خواستم قبل ازعقد باهات روراست باشم عذاب وجدان نداشته باشم یه غلتی کردم ماها التماس کادو بلیط مشهد فلان ک یه فرصت بده اشتباه کردم منم خیلی کم سن سال بودم هیچ کسی نداشتم باهاش حرف بزنم وقتی گریه والتماس هاش وتلاش هاش میدیدم برای بخشش گول خوردم وبخشیدمش ماهنوز عقدنبودیم خداخواست قبل عقد چشم باز کنم اما منه نادون چشمم روبستم روی حقیقت و یه مدت بعد عقد کردم باهاش این موضوع برای حدودده سال پیشه اون زمان زیادHpvوHiv اینچیزا انقدباب نبودشایدم من خبرنداشتم اما شانش اوردم ک مریض نشدم بعداز اون تاالان گهگاهی کنجکاوی ریزمیکرداینوراونور ولی درحدخیانت نبودچیزجدی منم چیزخاصی ندیدم ولی یه مدتیه شک اوفتاده به جونم بابت رفیق ناباب تواشتباه منو نکن من اگر عقل الان داشتم دیگ نگاهشم نمیکردم اون زمان بچگی کردم برمیگشتم عقب هیچ وقت فرصت نمیدادم چقدازاون زمان تاهمین الان خواستگارخاطرخواه دارم اینومیگم که بدونی زندگی تموم نشده کلی عرصتای بهترهست من فقط تجربم گفتم تصمیم باخودت وتمام...

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
😔😔😔

هیچی ب سلامتیم نمیچربه وقتی ریسک سلامتیم در خطر باشه مگر مررررض دارم

ادم سلامتیشو ک از دست بده اگر دنیا از طلا بهش بدی میخواد چکار ؟؟؟؟ مخصوصا اونجور مریضی هایی !!!! دیگه عشق و دلدادکی ب گوز هم نیست وقتی سلامتی نداشته باشی

استارت. تاپیکاتو خوندم اون اقا بهت دروغ گفته و خودت متوجه شدی که رابطه داشته و ویروس گرفته.پارو احساست بزار و بکش کنار چون تو زندگی اولش خوش و خرم و خرید و لباس و.....یجای زندگی شک بدلت میفته نکنه دباره بره پی هرزه گی .دلت برای خودت بسوز نه اون اقا یه سال هم بشینی گریه کنی می ارزه به اینکه خودتو بدبخت کنی خدا دوستت داشته قبل از دواج فهمیدی دیگه چه نشونه ای جلو ات بزاره

صد درصد رهاش میکنم

موندن برا آدمیه که ناخواسته بیماری میگیره

نه کسی که حتی مواظب سلامتی خودشم نیست

دروغگو هم هست

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ لطفا در متن تاپیک ذکر شود هدف استارتر تایید گرفتنه یا نظر واقعی گرفتن مرسی اه فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ...manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ ....morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

اسی فارغ از سلامتیت، فارغ از اینکه اگه خدایی نکرده مبتلا باشه شما هم بگیری و به بچه منتقل بشه، فارغ از شکست عشقی که قراره بخوری با اون شک لعنتی تو دلت چه خواهی کرد؟؟؟؟ میدونی چقدر بده کنار مردی بمونی که میدونی قبلا با کسی رابطه داشته؟! هرچند شما رو نمیشناخته ولی این جسارت رو داشته و رابطه فیزیکی با کسی داشته این شک تا عمر داری رو مغز و روانته

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم