2777
2789
عنوان

نامزدم میخواد سرکار نره وای

271 بازدید | 12 پست

بچه ها دوران دوستی خیلی پسر کاری بود

از صبح تا شب سرکار بود گاهی بهش میگفتم اینقدر فشار نیار به خودت خسته میشی. میگفت نه من برای اینکه تورو کنارم داشته باشم باید صدمو بزارم برای کارم و اینا

الان رابطمون جدی تر شده رسمی تر شدیم

میگه من از کارم خسته شدم و تو راست میگفتی

واسه همین میخوام دیگه سر این کار نرم و حالا بگردم یه کار بهتر پیدا کنم. گفتم خب تا پیدا نکردی اینو ادامه بده بعد که پیدا کردی اینو ول کن. میگه نه از الان میخوام نرم که بگردم دنبال کار جدید😐😐😐 نه به اونموقع نه به الان

موندم چی بگم. چرا اینجوری شده اخه😐

پسر مستقلی هم هست همیشه خودش خرج میکنه

اینجورم نیست بگم چشم به حقوق من دوخته

ولی چرا اینهمه تغییر

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارش چیه شاید مشکل دیگه ایی براش پیش اومده نمیگه نگران نشی

مشکلات کاریش رو میگه و گفته همیشه

یکم اذیت میشه اونجا از نظر رفتار کارفرما

ولی خب همیشه بوده این قضیه ولی الان یهو میگه نمیرم

کارش توی شرکته موقعیت خوبی داره

میگه میخوام بشینم توی خونه کار انلاین پیدا کنم😐

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

شاید واقعا زده شده؟

واقعا زده شده میدونم

ولی هیچ تصوری برای کار جدید نداره

فقظ میگه اینو نمیرم تا بعدا ببینم کار جدید پیدا میشه یا نه

بگو هر وقت کار جدید پیدا کردی .و ثابت موندی اونوقت در مورد خواستگاری حرف میزنیم .

چی بگم واقعا اعصابم خورد شد

چرا یهو اینجوری تنبل شد

خوبه که

خب اخه الان اینو ول کنه

تا کار انلاین پیدا بشه

من میگم برو همزمان بعذ پیدا شد نرو

میگه نه. کلا بیخیال شده انگار نسبت به قبل جدیت نداره

چی بگم واقعا اعصابم خورد شدچرا یهو اینجوری تنبل شد

چون مطمعن شده دیگه دارید رسمی میشید شل کرده .هیچی کم نگیری ها خواهشاً

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب اخه الان اینو ول کنهتا کار انلاین پیدا بشه من میگم برو همزمان بعذ پیدا شد نرومیگه نه. کلا بیخیال ...

خب آخه بگه چه کار انلاینی بعضی کارای انلاین پول پارو میکنن بعضیاشم وقت تلف کردنه

باید شفاف بگه چیه میخواد بره آموزش ببینه یا چی ؟

اگه نه که همینجوری بدون پیش فرض نباید کارشو ول کنه اونم اول زندگی 😒