2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااا چه ربطی داره

من پشت کنکوریم و سال دیش هم دوازدهم بودم دو ساله نرفتم خرید همه لباسام از بین رفته

فقیر هم نیستم لباس ندارم😭🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😭😭😭

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

وااا چه ربطی دارهمن پشت کنکوریم و سال دیش هم دوازدهم بودم دو ساله نرفتم خرید همه لباسام از بین رفتهف ...

باعث میشه بیرون نری اینجوری

متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

این سایتو جدی نگیر

اینجا پول تو جیبیاشون ۲۰۰ میلیونه.

کمد لباس نه اتاق لباس دارن.

متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

بیا بریم خرید

بریممم

شلوار جین زیاد دارم

شلوار پارچه ای دلم میخواد قدم کوتاهه باید بگردم خوش دوخت پیدا کنم

بعد من ۱۹ سالمه و شومیزهای قشنگ لختین و مانتو ها سن بالا و نمیتونم پیدا کنم

کیف هم کلا یه کیف دارم

لوازم آرایش هم میخوام بلدم نیستم😂😂😂

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

زیاااااااد زیاااااد متاسفانه همونجوریم باز میخرم خیلیاشون یکی دوبار پوشیدم تصمیم گرفتم دیگ حداقل تاپایان سال هیچی نخرم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

من پولدارم نیستم ولی چون همه پول هامو میدم یه لباس، لباس زیاد دارم

این چیزا خیلی ربطی به پولداری نداره

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم